Oplev René Dahl Andersen til et fascinerende og sprængfarligt foredrag om den kriminelle skyggeverden

Kom og vær med, når Svebølle Biblioteksgruppe og Kalundborg Biblioteker inviterer René Dahl Andersen indenfor til en sprængfarlig aften, fyldt med fængslende beretninger fra en skyggeverden af kriminalitet. En verden, som fascinerer de mange der iagttager, og korrumperer de få, som har iklædt sig dens skygger.

Hvis du ikke nåede at opleve René Dahl Andersen, da han i februar gæstede Fuglede Forsamlingshus. Så fortvivl ej, for torsdag den 13. april kl. 19:00-21:00 hos Svebølle Kvik Bibliotek, har du endnu engang mulighed for at opleve René Dahl Andersen. På denne aften tager han sit publikum med på en fængslende, fascinerende og sprængfarlig rejse, når René Dahl Andersen delagtiggør os i sit nyeste foredrag ”Hærdet Vol.2”. Dette er René Dahl Andersens historie, om forløbet fra ung, idealistisk og talentfuld politibetjent, til at begå én fatal fejl med katastrofale følger for både person og karriere. Foredraget er fortalt med sjæl, indlevelse, ærlighed, troværdighed og personlig erkendelse. Der er fascination, spænding, action og ægte true crime!

”Hærdet Vol. 2” omhandler nye narkosager fra René Dahl Andersens ekstraordinære politikarriere: Skarpe aktioner med pushere, politiforretninger på kanten og beslag på bagmændene, samt den menneskelige side af sagerne. Som agent og betjent var René Dahl Andersen drevet af politihjertet, at jagte stoffer og fjerne det fra gaden. Men først og fremmest var han politimand med hjertet, drevet af sin nysgerrighed efter at lære skæbnerne bag kriminaliteten at kende.

Lyder det som et foredrag du kunne tænke dig at deltage i, så kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kauldborgbib.dk under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Prisen er 120,- kr. for medlemmer af Biblioteksklubben. Normalpris 145,- kr.

Aftens arrangement sker i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.
Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben så kan du tilmelde dig og læse mere her: www.kalundborgbib.dk/klub.