Høng Lokalhistorisk Forening og Kalundborg Biblioteker har i fællesskab inviteret den tidligere drabschef for rejseholdet, Bent Isager-Nielsen til at holde foredrag. Det sker onsdag den 15. februar 2023 kl. 19:00-21:00 i Kultursalen i Høng Hallen.

Foredraget har Bent Isager-Nielsen valgt at kalde for MORD!

Af alle tænkelige forbrydelser er mordet den værste, og –den ultimative handling! Opklaring af et mord stiller enorme krav til efterforskerne, der i det kolossale og minutiøse opklaringsarbejde ikke kun må benytte sig af moderne kriminal-teknik, men også psykologisk sans for at sætte sig i gerningsmandens sted. At nærmest kunne tænke som en morder og se profilen af morderen for sig er væsentlige og i dag helt afgørende værktøjer, når mordet skal opklares.
Bent Isager-Nielsen tager i dette foredrag publikum på en mental rejse ind i hovedet på en morder – for at komme helt tæt på det afgørende spørgsmål: Hvorfor? Der vil være eksempler på virkelige mordsager og deres opklaring – herunder retsmedicin, afhøringsteknik, kriminalvidenskab, DNA-registrering og ikke mindst gerningsmandsprofilering. Bent Isager-Nielsen uddyber samtidig de syv helt grundlæggende motiver for et mord, hvor kunsten netop er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang.

Skal du have finderne i en eller flere af billetterne, så skynd dig. Salget brager derud af!
Billetter a’ 100 kr. kan købes elektronisk via www.kalundborgbib.dk under “det sker” eller ved personlig henvendelse til et af de bemandende biblioteker i Kalundborg kommune.

Det fascinerende og eftertragtet foredrag sker i samarbejde med Høng Lokalhistoriske Forening. Du kan læse mere om foreningen her: www.honglhf.dk/ . Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben ved Kalundborg Biblioteker, så kan du læse mere og tilmelde dig her: www.kalundborgbib.dk/klub

Vel mødt.

Pressefoto