Den folkekære TV-kok og forfatter Anne Hjernøe er kendt for sin varme humor, sin store kulinariske ekspertise og så er hun også en eminent vejleder, når det handler om at komme godt igennem overgangsalderen. 

Nu kan du møde Anne Hjernøe til et vedkommende og ærligt foredrag den 7. februar i Høng Hallens kultursal kl. 19.00-21.00, når Kalundborg Bibliotekers personale står parat til at åbne dørene til et lærerigt foredrag om kvinders overgangsalder.

Foredraget tager udgangspunkt i Anne Hjernøes bog ” Stærk overgang”, der giver vigtige input og inspiration til at komme godt igennem overgangsalderen. Der er lige så mange forskellige måder at være i overgangsalderen på, som der er kvinder i verden. Men alligevel er der mange fællesnævnere, som kan lære os, hvordan vi gør tiden midt i livet lettere at være i og håndtere.

I foredraget hører du også Anne Hjernøes egen historie om, hvordan hun selv er påvirket af overgangsfasen, du vil høre personlige statement fra andre kvinder i overgangsalderen og der vil være fokus på mad, søvn, træning, vægt, sex, kosttilskud og hormoner. Samt alle de andre vigtige ting der kan sikre dig en god overgang.

Så trænger du til inspiration til at komme godt igennem overgangsalderen, så skynd dig at sikre dig en billet. Billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Bibliotekerne.

Pressefoto