Lørdag den 16. september 2023 kl. 19:00-21:00 i Løve Forsamlingshus har du mulighed for at opleve Tamra Rosanes, der siden 70’erne har underholdt på den danske countryscene med sit amerikanske country- og folkmusik repertoire, som byder på klassikere krydret med egne værker.

Igennem en lang karriere har Tamra Rosanes opnået et solidt indblik i alle countrymusikkens aspekter, hvilket afspejler sig i Tamra Rosanes brede repertoire. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige country-stemning. Med stort fokus på amerikansk country- og folk musik har Tamra Rosanes nu et indgående kendskab til de historier og traditioner, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat.

Det bliver en musikalsk oplevelse med følelser og sjæl, hvor Tamra Rosanes rammer publikum med danske og amerikanske sange. Mellem sangene er der storytelling og anekdoter, som relaterer til sangene.

Lyder det som et arrangement du godt kunne tænke dig at deltage i, så skal billetterne købes via Place2Book på følgende link www.place2book.com/da/sw2/sales/jfkzofsddb. Prisen pr. billet er 150,- kr.

Der vil være mulighed for køb af øl, vand, vin, chips, snacks mv. både før arrangementet starter samt i pausen. Dørene åbnes kl. 18:30, hvorefter koncerten går i gang kl. 19:00.

Aftenens arrangement sker i samarbejde med Løve Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. 

Pressefoto