Musikalsk foredrag med Amalie Dollerup om Badehotellet

Glæd jer til en hyggelig aften med Danmarks skuespiller-darling Amalie Dollerup, når hun kommer til Ubby Bibliotek-og Forsamilngshus.

Amalie Dollerup spiller Amanda i TV2-serien “Badehotellet”, og har med serien fået et gennembrud som overklassepigen, der går fra at være en temperamentsfuld, egoistisk grossererdatter til at være en voksen, empatisk og arbejdsom kvinde, der er hotellets bestyrerinde, og som bliver udfordret i den svære tid under anden verdenskrig.

Nu kan du møde den populære skuespiller og få et sjældent indblik i hendes skuespillerunivers krydret med gode anekdoter undervejs. Amalie Dollerup vil tage publikum med til 1930’ernes ferieidyl ved Vesterhavet, og til sidst forkæler hun også publikum med sine musikalske talenter og synger et par medrivende sange.

Det sker tirsdag den 6. september, hvor Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker åbner dørene til Ubby Forsamlingshus kl. 18.00 til fællesspisning, hvorefter Amalie Dollerup underholder kl. 19.00 – 21.00.

Vil man deltage, kan billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker. Vælg mellem billetter med eller uden fællesspisning, og som vanligt er der rabat for medlemmer af Biblioteksklubben eller Hvidebæk Lokalråd.

Om Amalie Dollerup:

Amalie Dollerup blev uddannet som skuespiller på Aarhus Teater i 2010 og blev året efter engageret på Aalborg Teater, grundet sit store talent. Her medvirkede hun blandt andet i forestillinger som Den Gyldne Drage, Anne Linnet-koncerten Jeg er jo lige her og musicalen En kort en lang m.fl. I 1995 debuterede Amalie Dollerup som den yngre udgave af Lise Nørgaard i filmen Kun en pige. Derefter fulgte store tv-succeser som blandt andet Yrsa i Krummernes jul og den selvstændige datter Sille i krimiserien Strisser på Samsø.

 

Pressefoto