Kom med helt tæt på når Odsherred Teater og Liv I Forsamlingshusene giver os et tragikomisk indblik i sorg og hvordan livet fortsætter når en mand mister sin kone.

Sidste år turnerede Odsherred Teater rundt i Kalundborg kommune med forestillingen ”Alt er floskler”. Nu vender den tilbage, og vil spille i Jorløse forsamlingshus d. 14. februar og i Gl. Svebølle Forsamlingshus d. 20. februar, hvor der begge steder inviteres til fællesspisning kl. 18.00.

ALT ER FLOSKLER er nyskreven dramatik af Kjøllmoen/Vedel og er en forestilling om sorgens stilstand, om at vælge gravsten på nettet, om knust-hjerte-syndrom og et gnavesår i røven. For hvordan klarer man sig, når ens kone pludselig ikke er der mere? En mand får til opgave at skrive dagbog for at få afløb for sorgen og savnet efter sin afdøde hustru. Men det er ikke så nemt, og cursoren står bare og blinker og blinker og blinker… og uden for vinduet myldrer menneskene bare rundt, som de plejer. Som om intet var hændt. Folk med indkøbsposer, hujende børn, friske, røde kinder og weekendplaner. 

Forestillingen er en del af egnsteateraftalen som Kalundborg kommune har med Odsherred teater. De sidste mange år har der været koordineret forestillinger via ”Liv I Forsamlingshusene”, bl.a. ”Historien om en sang” og ”To halvgamle mænd – det store liveshow!”.

Se forestillingen på følgende datoer og spillesteder:

Onsdag d. 14. februar kl. 18.00 i Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 33, 4470 Svebølle

Tirsdag d. 20. feb. kl. 18.00 i Gl. Svebølle Forsamlingshus, Gl. Svebøllevej 18, 4470 Svebølle

 

Pressefoto