Kom med når Kragerup Gods åbner den store aktivitetspark i vinterferien. Tag familien eller vennerne under armen til masser af udendørs hygge, når alle aktiviteter åbner op – til lands, til vand og i luften!

Det sker i uge 7: 13. – 19. februar kl. 10 – 17

De har lavet en brandvarm treat, som I kan lune jer på i vinterferien. De giver nemlig 20% rabat på billetter til Klatreparken Go High hele ugen. Book online og brug rabatkoden: 𝗩𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝟮𝟯, så fratrækkes rabatten automatisk.

I Klatreparken Go High kan du udfordre dig selv på 8 forskellige baner med sjove forhindringer i en højde fra 4 til 28 meter. En tur gennem banerne giver sved på panden, og du får et fantastisk adrenalinkick, når du suser over de sammenlagt 1.650 meter svævebane.

Har du de små i familien med, så kan de slå sig løs i trampolinparken Go Bounce. Her kan både børn og voksne fjolle rundt og brænde en MASSE energi af. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Er du mere til en venskabelig konkurrence så udfordrer vennerne på den store fodboldgolfbane. Den 18-hullers bane har to sværhedsgrader, så alle kan være med!

Vil du prøve det hele? Med den smarte kombibillet kan du prøve alle tre aktiviteter med en og samme billet – selvfølgelig til en fordelagtig pris. Det er det perfekte valg til en hel dag med sjov og udendørsleg i skoven.

Kragerup Gods sørger selvfølgelig også for hyggen og har gjort klar med varm kakao og bål, hvor du også kan lave din egen lækre pandekage.

Glæd dig til en aktiv og hyggelig vinterferie i Kragerups Aktivitetspark!

Læs mere her: https://kragerup.dk/events/aktiv-vinterferie-i-aktivitetsparken/

Foto: Kragerup Gods