Kom og vær med, når Rigtige Mænd besøger Eskebjerg Forsamlingshus til en uforglemmelige aften med de bedste sange og numre fra Steffen Brandt og tv·2.

Fredag den 7. juni 2024 kl. 20:00-22:00 byder Eskebjerg Forsamlingshus velkommen til en skøn musikalsk aften, når det erfarne orkester Rigtige Mænd fejre 25-års jubilæum. Der bliver skuet op for den musikalske underholdning når Rigtige Mænd spiller tv·2’s fantastiske materiale. Der er garanti for at publikum vil hengive sig til både dans og fællessang til en perlerække af klassikere som: Ræven og rønnebærrene, Be bab a lula, Bag duggede ruder og De første kærester på Månen.

Rigtige Mænd er en hyldest til tv·2 og kvinden som sådan, og spiller musikken med stor respekt for det originale materiale. Ligheden med tv·2 er slående, og med Thomas Gammelgaards nærværende vokal i front, er det svært at høre forskel på Rigtige Mænd og tv·2. Med sin overbevisende og stilrene gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark.

Lyder det som et musikalsk arrangement som du skal til, så kan billetterne købes via forsamlingshusets hjemmeside eskebjerg-forsamlingshus.dk/, billetterne koster 150,- kr. Det er også muligt at købe billetterne i Eskebjerg Daglig Brugs. Til koncerten vil det være muligt at købe øl, vin og vand fra kl. 19:00

På aftenen åbner dørene til forsamlingshuset kl. 19:00 og koncerten går i gang kl. 20:00.

Arrangementet sker i samarbejde med Eskebjerg Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. 

Pressefoto