Der er tradition for, at Goosmann Vin og Ulrikka og Jens Worsøe arrangerer en rosésmagning i foråret. Det gør de også i år, men rammerne er flyttet fra Bispegården til Danhostel i Kalundborg. Til gengæld lover de alle, at både rosévinene og maden har samme høje standard som ved de forrige arrangementer. De lover også, at stemningen er lige så god, som den plejer.

Rosé & Tapas sker fredag den 6. maj 2022 kl.18:30. Det er Per Goosmann fra Goosmann Vin i Kalundborg, som præsenterer de håndplukkede rosévine til retterne, og han fortæller også denne gang om, hvordan du vælger din rosévin til maden, og hvilken eventyrlig kvalitetsrejse denne vintype har været ude på i de senere år særligt blandt de små producenter, som Goosmann Vin har specialiseret sig i. Fra sekundært sæsonprodukt til vin skabt med stor omhu og til hele året.

“Vi tager et pænt udvalg af vores rosévine med til denne aften. Også nogle helt nye. De klassiske terrassevine, rosé som aperitif, rosé til lette retter og rosé, som også kan bruges til lidt tungere retter og endda til dessert. Og der bliver også noget til øjet med de mange nuancer af rød – fra de sarte pastelagtige lyserøde til de helt mørke. Udvalget består også af flere forskellige druesorter – fra Pinot Noir til Grenache, Syrah og Carignan. Noget for enhver smag for rosé er meget mere end en type vin – det er en lille forunderlig verden af smags- og duftoplevelser,” fortæller Per Goosmann.

Billetter til arrangementet koster kr. 385,- pr. couvert, som kan købes på Place2Book . Der er plads til 50 gæster, og billetsalget er allerede godt igang med mange tilmeldte.

Pressefoto