Det er ikke kun Black Friday, der er en tradition i de danske butikker – det er januarudsalget også. Hos Kids-world byder januarudsalget på intet mindre end flere end 29.000 forskellige styles, der er nedsat med op til 70 procent.

Børne- og legetøjswebshoppens januarudsalg tæller over 200 forskellige brands. Udsalget indeholder en lang række af de mest populære og efterspurgte børnetøjsmærker i Danmark. Med i udsalget er også en lang række efterårsstyles, som ikke tidligere har været nedsat.

Udsalg på børnetøj

Er du på jagt efter alt fra Hummel til Name It og designerbrands til dine børn, så kan du lige nu finde nedsatte priser på netop de mærker og mange flere i Kids-worlds børnetøjs udsalg.

Udsalget gælder ikke kun børnetøj. De flere end 200 brands inkluderer også både populære børne- og babylegetøjsmærker som Bobles, Dantoy og det populære trælegetøj fra Kids Concept.

Januarudsalget tæller også både babyudstyr, som de populære baby nests, puslepuder og pusletasker fra både Day Et, Stella McCartney og MarMar.