Professionshøjskolen Absalon
Campus Kalundborg
J. Hagemann-Petersens Allé 4
4400 Kalundborg
Tlf. 7248 2000
kalundborg@pha.dk

 

Videregående uddannelse i vandkantsdanmark
Kalundborg er en af verdens bedste biotek-byer. Alle kender Novo Nordisk, men der er mange biotek-virksomheder i Kalundborg. Så meget desto mere mening giver det da også, at der her er placeret en af de førende uddannelser i bioteknologi. Hos Professionshøjskolen Absalon kan man læse til diplomingeniør i bioteknologi og opnå spændende karrieremuligheder både i Danmark og i udlandet. Industriområderne omfatter bl.a. medicin-, fødevare-, miljø- og energi.

God start på studiet
Ønsker du at blive optaget på uddannelsen får du her svar på de spørgsmål du måtte have om adgangskrav, adgangskvotienter, ledige pladser, SU og meget mere.

Har du svært ved at finde en bolig ved semesterstart, kan du få hjælp hos Kalundborg Kommune, der har givet intet mindre end ”Tag-over-hovedet-garanti”. Det er en garanti til studerende, som flytter til Kalundborg for at begynde på et videregående studie, og som ikke har fundet sig et permanent sted at bo.

Har du spørgsmål til boliggarantien eller hvordan du søger en studiebolig kan du skrive til flyttilkalundborg@kalundborg.dk

Levende campusmiljø
Holdet af undervisere og administratorer danner her et engagerende fagligt miljø tæt på Danmarks biotekbranche, og de studerende har skabt et stærkt socialt studiemiljø.

Kantinen på Campus Kalundborg er det uformelle samlingspunkt for det gode studiemiljø. Medarbejderne tilstræber, at man som studerende og medarbejder skal kunne købe et sundt og velsmagende måltid hver dag. Maden tilberedes fra bunden og med sæsonens friske råvarer.

Bedst uddannede biskop
Professionshøjskolen Absalon er tidligere kendt som University College Sjælland, der blev stiftet i 2007. I august 2017 fik skolen nyt grafisk udtryk og navn, opkaldt efter biskop Absalon, der i middelalderen huserede på Sjælland, og var en af de første danskere der fik en god uddannelse.

Professionshøjskolen Absalon beskæftiger i dag 650 ansatte og 8000 studerende i hele Region Sjælland. Hovedsædet ligger i uddannelsesbyen Sorø, hvor Absalon er begravet i klosterkirken, men omfatter en lang række uddannelsessteder i region Sjælland.