Der er dømt musikalsk underholdning og hygge, hvor publikum kan synge med på de kendte Shu-bi-dua sange, når Duoen Shubiforsjov besøger Vesterlundens Aktivitetshus i Snertinge den 20. august kl. 13.00. Måske lader nogle blandt publikum sig rive med og tager en dans, når Sjubiforsjov DUO sætter ”Tryk på” med ”NamNam” og ”Fed Rock” – alt er tilladt, bare med hygger sig!

Det er Føllenslev-Særslev Pensionistforening, der er værter ved arrangementet.

Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er sammen om nogle gode og muntre stunder.

Efterårets kulturpakker afvikles i samarbejde med en række foreninger i Kalundborg kommune, som bl.a. har seniorer som målgruppe: Ældresagens afdelinger i Høng og Gørlev, Føllenslev-Særslev Pensionistforening og Lungeforeningen, Hjernesagen og Hjerteforeningen i Kalundborg. Det betyder, at de 16 arrangementer er fordelt til byerne Høng, Gørlev, Snertinge og Kalundborg. Kulturpakkerne for 2022 udbydes til efteråret, hvor foreninger igen kan søge om medværtsskab.

Billetter er gratis! Men betalingen for at deltage, at man inviterer en nabo eller bekendt med. Det betyder med andre ord, at en billet gælder for 2 personer.

Billetterne kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg kommunes biblioteker.