Benytter du ikke din have, som du egentlig havde tænkt dig, dengang du flyttede ind i din nuværende bolig? Ofte skal der ikke særlig meget til, førend du står med følelsen af en splinterny have. Når din have passer til dig og dine behov og samtidig ser indbydende ud, så vil du også være mere tilbøjelig til at bruge den og rent faktisk få glæde af den.

I denne guide får du et par gode tips og tricks til, hvordan du kan give din have en ansigtsløftning, så du kan få gavn af den igen.

Få hækken klippet regelmæssigt
Har hækken fået lov at stå uforanderlig, lige siden du flyttede ind? Det kan skyldes mange ting, såsom:

• Mangel på kræfter til havearbejde.
• Mangel på det rette værktøj til at få arbejdet udført.
• Mangel på tid.
• Mangel på kompetencer til hækkeklipning.

Hvad end årsagen er, er der ikke det, et haveservicefirma ikke kan hjælpe med. Vil du klare arbejdet selv, men mangler du eksempelvis en ordentlig hækkeklipper? Så kan du finde den helt rette maskine hos Savdoktoren.

Indretningen har afgørende betydning
Det er ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at indrette din have. Faktisk har indretningen af din have en stor betydning for, hvorvidt du har lyst til rent faktisk at bruge tid i din have. Du kan eksempelvis indrette med lyskæder, lanterner, blomsterkrukker, havemøbler med mere. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvordan du ønsker at indrette din have.

Gå på jagt efter nyt liv til haven
Er de gamle buske visnet væk med tiden, og er der ikke længere lige så mange flotte, farverige blomster i haven? Så skal du en tur i havecenter og kigge på blomster og planter. Det gør din have mere livlig, og så kan du få mere glæde ud af den.

 

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at indrette din have. PR-foto.