Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2021/08/27 til 2021/09/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

ATV kørte galt – Syvbækvej, Herslev, Høng – Kalundborg

Kl. 19.39 kørte en 25-årig mand fra Kalundborg Kommune galt på en ATV i et solouheld på Syvbækvej i Herslev, Høng. Han kørte i østlig retning, da han overhalede en mejetærsker, og i forbindelse med efterfølgende nedbremsning skred ATV’;en ud og røg mod højre. Den 25-årige mistede herredømmet over køretøjer som kørte af vejen og ramte et metalhegn. Føreren fløj af den firhjulede motorcykel, men slap heldigt fra uheldet uden at komme til skade. Politiet registrerede uheldet og kontaktede ejeren af hegnet, der blev gjort bekendt med skaderne.

Narkokørsel – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 10.45 blev en 26-årig kvinde fra Kalundborg anholdt og sigtet for at føre bil i narkopåvirket tilstand på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Kvinden blev taget med til sygehuset for at få udtaget en blodprøve, og efterfølgende blev hun løsladt. Hun vil høre mere, når resultatet af blodprøven er klar.

Færdselsuheld med spiritus i blodet – Holbækvej/Stejlhøjvej/Kåstrupvej – Kalundborg

Kl. 22.09 skete et færdselsuheld i en rundkørsel i Kalundborg. En 64-årig mand fra Gislinge kørte ind i rundkørslen fra Holbækvej og påkørte et vejskilt, og en anden trafikant ringede til politiet for at anmelde forholdet. Da politiet kom til stedet, blev den 64-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev kørt til sygehuset i patruljebilen, hvor han fik udtaget en blodprøve til at belyse spirituskørslen, og han var ikke kommet til skade. Den 64-årige vil høre nærmere om sagen senere.

 

OPFØLGNING:

 

Bil ramte el-løbehjul – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 15.15 skete et uheld da en bilist svingede ud fra en indkørsel, og stødte ind i en 19-årige kvinde, der kom kørende på et el-løbehjul på cykelstien. Bilisten, en 26-årig kvinde fra Kalundborg, kørte ud fra en indkørsel på Klosterparkvej ved nr. 53, hvor hun svingede til højre mod syd. På cykelstien mod nord i venstre side af vejen, kørte den 19-årige på el-løbehjulet. Bilisten overså den modkørende på el-løbehjul, og bilens front ramte den 19-årige, så hun faldt af løbehjulet og slog sig. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 19-årige blev taget med til tjek på sygehuset. Hun slap fra uheldet uden alvorlig tilskadekomst eller brud. Politiet afhørte parterne, for at belyse omstændighederne omkring uheldet. Der blev optaget rapport og de implicerede kan forvente at høre fra politiet i sagen.

Narko- og spirituskørsel – Sæbyvej, Tissø, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 00.34 kørte en patrulje på Sæbyvej i Jerslev Sj. i nordvestlig retning, da de standsede en bil ud for Hallebyorevej. Bag rattet sad 24-årig mand fra Føllenslev, som blev testet med narkometeret, der viste at han var påvirket under kørslen. Han var også påvirket af spiritus, og en alkometertest viste, at hans promille var over de tilladte 0,5 promille. Han blev derfor anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når svaret på blodprøveanalysen kommer, vil han få besked om resultatet.

Narkokørsel – Nørre Alle, Kalundborg

Kl. 15.41 anholdt og sigtede politiet en 35-årig mand fra Valby for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsler i bil og på knallert – Kalundborg

Kl. 07.10 kørte en patrulje på Kalundborgvej i Svebølle, hvor en 26-årig mand fra Gørlev Sj. blev standset rutinemæssigt, da han kom kørende i en personbil i østlig retning. Den 26-årige mand havde ikke gyldig førerret og han var desuden narkopåvirket.
Kl. 08.59 var det en 42-årig mand fra Kalundborgs tur til at blive vinket ind siden på lille knallert, da han kom kørende Holbækvej i Kalundborg. En narkometertest viste, at knallertføreren var påvirket af narko.

Begge mænd blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve, hvorefter de blev løsladt. Nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter de sigtede vil høre mere fra politiet.

Tabte pistol – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 05.11 henvendte personalet på en tankstation sig politiet, fordi en kunde, der blev betjent i butikken, havde tabt en effekt, der lignede en pistol. Ud fra personalets oplysninger om kunden og dennes køretøj fik politiet kort efter kontakt til en 19-årig mand fra Kalundborg, der var i besiddelse af en meget lille plastpistol, som han ved et uheld havde tabt ud af sin lomme under besøget på tankstationen. Pistolen kunne f.eks. skyde med små plastkugler, men den 19-årige var i lovlig besiddelse af pistolen og blev derfor ikke sigtet for noget, idet pistolen ikke var blevet anvendt under besøget på tankstationen.