Ugerløse Feriecenter og Campingferiecentret
Græsmarken 17
4400 Kalundborg
Tlf. 59 50 43 23

Feriecentrets Facebookside

Åbningstider
Fra og med april til og med september

Den Vestsjællandske Riviera
Ugerløse Feriecenter og Camping er beliggende direkte ned til Storebælt, og du er herved garanteret en formidabel udsigt under hele dit ophold. Hvad enten du kommer som del af en lejrskole eller med familien, så garanterer familien Svendsen, som driver stedet, at du vil få et mindeværdigt ophold i feriecentret.

Der findes utallige faciliteter på pladsen, der vil underholde jer under jeres ophold, såsom legeplads, hoppepude, minigolf, petanque, bordtennis, bålplads, adgang til privat strand og mole samt en nybygget swimmingpool, hvis man er mere til de rolige bølger.

feriecentret4Pladsen har desuden en god restaurant og café, hvor Michael Svendsen laver velsmagende mad til gæsterne eller til større arrangementer. Her kan du eksempelvis holde familiefesten, konferencen eller kurset.

Hele pladsen er handicapvenlig og har asfalterede stisystemer, så kørestolsbrugere og ældre nemt kan komme omkring.

Garanteret god udsigt
Ugerløse Feriecenter tilbyder ferielejligheder med ‘god udsigt som den eneste nabo’ som centret selv beskriver det på deres hjemmeside. Ferielejlighederne forefindes i ét- eller toværelseslejligheder, med henholdsvis fire eller to sovepladser. Alle værelserne har TV, eget bad og toilet samt eget køkken, med alt hvad der behøves for at lave lækre måltider til familien eller gruppen du rejser med.

Til den store familie, som er på længere ophold, eller til  andre større grupper tilbyder feriecentret hytter med alle faciliteter der skal bruges under jeres ophold. Hvis I derimod ønsker en klassisk campingoplevelse har centret et stort campingområde med plads til campingvogn. Her kan du også slå dit telt op på én af de mange hyggelige pladser med rolig beliggenhed, direkte ud til Storebælt.

feriecentret3Fænomenale naturområder
Grundet centrets smukke beliggenhed er der utallige muligheder for varierende udendørsaktiviteter under dit ophold på pladsen. Lystfiskeren (både den garvede og nybegynderen) kan fiske havørred, regnbueørred, hornfisk eller fladfisk, og landkrabben har gode muligheder for vandreture i området.

Hvis der er tid til udflugter længere væk på pladsen, kan du på centrets hjemmeside orientere dig yderligere om mulighederne for dette og se afstanden fra centrets område. Blandt andet kan man besøge Vor Frue Kirke, Dyrehøj Vingård, som ligger i Kalundborg, eller tage en dagsudflugt til Sommerland Sjælland.

feriecentret2Konferencer og familiefester
Ugerløse Feriecenter og Camping tilbyder skønne faciliteter til konferenceophold, teambuildingseminarer eller bare til den næste større familiesammenkomst. Centret kan tilbyde beværtning for 12 til 50 personer, som får serveret mad lavet af Michael Svendsen, som gennem 18 år har været kendt fra Danhostel i Slagelse.

Til firmaarrangementer kan der tilbydes enten dagskurser eller komplette kursusdøgn, sidstnævnte med overnatning i hytte eller lejlighed, komplet morgenbuffet, frokost med lune retter og toretters middag samt aftenkaffe med kage.

Centret sørger altså altid for, at jeres ønsker er i højsædet, når I vælger at holde arrangement på Ugerløse Feriecenter og Camping.

Kontakt Ugerløse Feriecenter og Camping


sølvpartner