saltoftehus

Saltoftehus
Saltoftevej 7
4470 Svebølle
Tlf. 59 59 59 93
Mobil 40 13 59 91
info@saltoftehus.dk

Følg Saltoftehus, Saltofte Gods på Facebook 

Nutid og fremtid forenes under de røde tage
Saltoftehus er beliggende på Saltofte Gods bygget i 1844 på Vestsjælland. Saltoftehus er certificeret med HORESTAs Green Key og er 4-stjernet HORESTA medlem.

Ud over 4 stjernede konferencelokaler byder Saltoftehus på udendørs mødelokale i haven og hytter i skoven. Konferencedeltagerne opfordres til at gå ud for at få højt til loftet og tilføje naturens magi til mødets resultater.

saltoftehus vaben2 Saltoftehus tilbyder en lang række teambuilding aktiviteter med professionelle instruktører – en sikkerhed for det værdiskabende udbytte for gæsterne.

”Vi fokuserer på det personlige værtskab, den høje kvalitet og den personlige service samt høj detaljeringsgrad i den kulinariske oplevelse for at få vore kunder i mål med deres konference i den tid de er her hos os”, siger Birgitte Boserup.

Gods i tre generationer 
Saltofte Gods og Saltoftehus ejes og drives af Niels og Birgitte Boserup – 3. generation af slægten Boserup på Saltofte Gods. Saltofte Gods dyrker brødhvede, frøgræs, rug til brød, byg til malt og raps til rapsolie.

Konferencecentret Saltoftehus kunne i 2015 fejres 10 års fødselsdag. Det succesrige opholdssted er startet af Birgitte Boserup, som er shippinguddannet i A.P. Møller og senere var PR chef i Haldor Topsøe A/S i 10 år.

Gode grønne løsninger
Saltofte Gods og Saltoftehus opvarmes ved halmfyr, og halmen kommer fra egne marker. Derudover kommer al el fra solcellerne, som er placeret på tagene af tre haller på ejendommen. Saltoftehus og Saltofte Gods bidrager således til Kalundborg Kommunes image som Grøn Kommune.

Saltoftehus’ køkken laver alt fra bunden – og fokuserer på brugen af lokale kvalitetsråvarer i sæson.

saltoftehus gods Nytænkende teambuilding
Når selskaber besøger Saltoftehus, har de mulighed for at deltage i en lang række spændende aktiviteter, der udfordrer fysikken såvel som hjernen.

Som noget relativt nyt tilbyder Saltoftehus Team Driving Challenge (TDC) på egen bane under instruktion af professionelle i racerløbsbranchen.

Derudover kan man booke Gastronomisk Teambuilding med Saltoftehus’ kok, målskydning på skive med egen skydeinstruktør, Laser Lerdue skydning, Karate Coaching, Mountain bike ræs i skovene, Seqway kørsel, ballonflyvning og meget mere.

Du kan også opleve en række spændende foredrag, bl.a. om vininvestering og hjernegymnastik.

saltoftehus3Frugtlageret og Hestestalden
Saltoftehus rummer to større konferencelokaler: Frugtlageret med kapacitet op til ca. 80 personer og Hestestalden med kapacitet op til 40 personer, samt grupperum, stue og restaurant med havestue.

Herudover er der loungen i Frugtlageret med de store sofaer – denne kan lejlighedsvis også optræde som konferencelokale med kapacitet til ca. 16 personer. I forlængelse af loungen ligger baren, som er flittig brugt om aftenen.

Alle lokaler er udstyret med topmoderne av-teknologi og hurtig trådløst internet. I tilknytning til konferencefaciliteterne har Saltoftehus 21 moderne indrettede hotelværelser.

Udover det sædvanlige
Saltoftehus’ kunder kommer fra alle typer af virksomheder, fra helt store internationale firmaer til mindre organisationer. På de sociale medier får Saltoftehus en lang række positive kommentarer, f.eks.:

“Fremragende sted til seminarer/kurser/fester. Dejlig modtagelse… gode værelser og ikke mindst den enestående, lækre mad der serveres i flotte omgivelser af den gode vært og hendes medarbejdere” – Randi

“Et fantastisk smukt sted… har aldrig været et sted hvor der var så rent både inde og ude… intet at sætte en finger på” – Christine

“Sød værtinde, fantastisk service og forplejning ud over det sædvanlige” – Claus

Kontakt Saltoftehus


sølvpartner

Del på sociale medier