Teatergården 
Gl. Skovvej 120
4300 Holbæk
61991522
teatergaarden@gmail.com

Følg Teatergården på Facebook 

Børneteater, leg og caféhygge
Teatergården danner rammerne om hygge for hele familien. Her kombineres børneteater med caféhygge, som man kan nyde både godt selskab og gode oplevelser i nostalgiske rammer. Den gamle gård på Gl. Skovvej giver nutidens børn en pause fra skærmens og skolens dominans. Her kan fantasien få frit spil med gammeldags lege på kæpheste, i legekøkkenet eller med brætspil fra en svunden tid. Både familier og institutioner lægger året rundt vejen forbi gården, nyder duften af hjemmebag og hilser på nisserne.

Skidt og Pyt
Ingen gammel gård uden nisser. Nisserne på Teatergården hedder Skidt og Pyt, og det er dem der spiller hovedrollerne i gårdens teaterforestillinger for børn.

Skidt og Pyt blev opdaget i den gamle lade, mange historier blev fortalt, og det er ind til videre blevet til flere forestillinger og en julebog om de to.

Gårdbutikken
Den økologiske gård producerer bær til syltning og æg fra en lille hønsegård. Gæster til arrangementerne kan købe varerne i den lille gårdbutik, som også gerne åbner efter aftale.

”Grunden til, at her ikke er åbent som normale butikker, er naturligvis, at stedet ofte er fyldt med glade børn og voksne, der deltager i arrangementer, og jeg kan ikke passe butik og spille teater samtidigt,” siger Elsebeth Sass, indehaver, ildsjæl og iværksætter. Hun har en baggrund som cand. comm. og coach og har med tiden flyttet sit fokus fra butik til fortællinger. Hun skriver bøger og holder foredrag og forestillinger i både Holbæk og Kalundborg.

Elsebeth Sass har gået på Danmark Show og Teaterskole, hun har læst drama på universitetet og har været dramalærer på bl.a. Harlekin Teaterskole. Hun har medvirket i mange forestillinger med teatergruppen Elverfolket og har instrueret familieforestillingen “Alice på Eventyr”, også i Elverfolkets regi. 

Hold din fødselsdag på Teatergården
Man kan fejre sin fødselsdag på Teatergården mellem Kalundborg og Holbæk, og det gør både børn og bedstemødre. Her bliver fødselar og gæster underholdt med teater, dramalege eller kreative sysler. Undervejs kan man nyde de hyggelige omgivelser og lækkert hjemmebag efter bestilling. Der er også muligt at tage sit eget hjemmebag med.

Der er plads til 36 personer fordelt i de tre lokaler.

Man skal ikke nødvendigvis have fødselsdag for at kunne leje Teatergården. Stedet lægger også autentiske og finurlige rammer til firmaarrangementer, venindesammenkomster osv. Såfremt teater ikke er en del af arrangementet, står man selv for oppyntning, forplejning, oprydning osv. Køkkenet er kun godkendt til kaffe/kage arrangementer – lettere mad f.eks. smørrebrød, der leveres udefra, må selvfølgeligt også gerne serveres.

”Der må gerne nydes et enkelt glas vin, så længe arrangementet er privat, men jeg vil ikke huse arrangementer med større alkoholindtagelse og fulde folk! Så ingen ungdomsfester og lignende. Stedet er tiltænkt hygge og leg og kreative sysler og aktiviteter, og sådan vil jeg gerne bevare det,” siger Elsebeth Sass.

Gæsterne siger
”Dagens dejlig oplevelse var en tur til Teatergården sammen med barnebarnet, så vi kunne se, hvad nisserne Skidt og Pyt laver om sommeren. Et fantastisk sted, der emmer af sjæl, nærvær, fordybelse og glæde. Og nisserne – hvad laver de så om sommeren? Jo, de ligger skam ikke på den lade side. Der er gang i de frække spilopper til stor morskab for både børn og voksne” – Lone og Milan

”Var på teatergården i går med 3 børn på 3-5 og 8 år. En fantastisk hyggelig og dejlig oplevelse som alle nød. Et meget familiehyggeligt koncept. Nu har vi en ny julesang med skidt og pyt, vi skal synge omkring træet juleaften” – Vibeke

”Hyggelige teaterstykker i den flot istandsatte lade. Kan varmt anbefales til en tur med børn eller børnebørn” – Jette

  

sølvpartner