Keramikstuen
Sandlodsvej 53
4400 Kalundborg
59 50 87 19
22 67 87 19

Følg Keramikstuen på Facebook

Kunsthåndværk og haveglæde
Seks kilometer fra Kalundborg, mod Røsnæs, finder du Keramikstuen – lige midt i en skøn natur, med udsigt over Kalundborg fjord, som nærmest er et kunstværk i sig selv. Og kunst er lige præcis det, du finder her. Inger og Jørgen har etableret et værksted og en tilhørende butik med kunsthåndværk i en atmosfære af dejlig stemning, og du er meget velkommen til at besøge dem.

Butikken
Her udstilles keramik i eget design. Fra en pottemager har de et stort udvalg i lerfade/dejfade.
Der er også et stort udvalg i sorte, grønne og rooibush teer i bedste kvalitet, krydderier og delikatesser og stort udvalg i Wellow figurer.

Med en bred vifte af forskellige udstillinger med lokale og andre kunstnere er der altid noget spændende at se.  Keramikstuen deltager i den årlige ”Kunst i Pinsen”.

Åbningstider i butikken
Tirsdag – fredag kl. 13 – 17
Lørdag kl. 10 – 14.
Dei åbner gerne efter aftale og tager gerne imod grupper.

Haveglæden
Keramikstuen hører hjemme på en af Kalundborgegnens bedste beliggenheder, og du er meget velkommen til at besøge dem og nyde omgivelserne. Den smukke åbne have ned mod fjorden er så charmerende, at du nok vil have svært ved at slippe den igen. Haven er fyldt med smukke skulpturer og andre kunstværker. Inger og Jørgen har bestræbt sig på at skabe et smukt og hyggeligt fristed, som er deres oase, hvor sjælen kan finde ro. Der er altid te på kanden, og er vejret fint, kan man tage den med ud i haven og nyde en kop.
Keramikstuen er medlem af haveselskabet og deltager i havefestivalen og åbne haver.

Se mere her
Keramikstuen har en velfungerende hjemmeside, www.keramikstuen.dk, der både indeholder billeder af butikken og haven, samt forskellige udpluk af diverse udstillinger. På hjemmesiden kan du samtidig se en oversigt over kommende aktiviteter , og du er altid velkommen til et besøg.

premiumpartner