Få et unikt indblik i Sirius-patruljens arbejde, når Morten Hilmer fortæller om de år han tilbragte i Sirius-patruljen. Det sker torsdag den 18. november i Røsnæs Forsamlingshus kl. 19.30.

I foredraget tager Morten Hilmer publikum med til Nordøstgrønland, hvor Sirius-patruljen kører de lange slæderejser meget langt fra civilisationen. De mange billeder og fortællingerne giver et godt indblik i livet som Sirius-mand i verdens største nationalpark – Nordøstgrønland. Til foredraget fortæller han om mødet med naturen, storheden, ensomheden og om følelsen af endeløs lykke. Om viljen til at gennemføre og nå sit mål, selvom modgang og uheld konstant banker på døren.

Der fortælles desuden om udfordringen i at få et samarbejde til at fungere til trods for den ekstreme kulde, der er en enorm stressfaktor, og om den benhårde konsekvens, der hele tiden lurer, hvis man slækker det mindste på opmærksomheden Foredraget er rigt illustreret af en serie betagende fotografier fra Grønland og et billedshow med god musik bringer den arktiske stemning ind i foredragssalen.

Billetter købes via Dagli’ Brugsen i Ulstrup på Røsnæs eller elektronisk via www.kalundborglif.dk

Vel mødt.

Praktiske oplysninger:

Pris: 125 kr.

Tilmelding: Køb af billetter i Dagli’Brugs i Ulstrup på Røsnæs eller via www.kalundborglif.dk

Der kan tilkøbes drikkevarer undervejs.

Tilmeldingsfrist: onsdag den 17.11.2021

Læs mere her: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/liv-i-forsamlingshusene/foredrag-morten-hilmer-aar-med-sirius-patruljen

Pressefoto