LIV i forsamlingshusene inviterer til kongeligt foredrag med Christian A. Nørgaard.

Kom og være med når Buerup Forsamlingshus slår dørene op til en aften i Kongehusets-tegn. En aften hvor Christian A. Nørgaard beretter om sit arbejde i Hendes Majestæt Dronningens tjeneste.

Fredag den 24. september kl. 19.30-21.30 i Buerup Forsamlingshus, Buerupvej 24, 4450 Jyderup, har du mulighed for at høre Kommandør og Kammerherre Christian A. Nørgaard fortælle om sin tid i Hendes Majestæt Dronningens tjeneste. Indtil den 31. januar 2019 havde Nørgaard nemlig det fascinerende dobbeltjob som Dronningens Jagtkaptajn og Chef for Kongeskibet Dannebrog.

Til dette arrangement har du mulighed for at kommet tæt på Det Danske Kongehus, når tidligere Jagtkaptajn, og Chef for Kongeskibet Dannebrog, Christian A. Nørgaard blandt andet fortæller om oplevelserne på togterne til Grønland. Om ansvaret for Kongeskibet Dannebrog, besætningen og Kongefamilien. Dermed beretter Nørgaard om et lille udpluk af de oplevelser han har haft i sit virke som Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og Chef for Kongeskibet Dannebrog.     

Lyder det som et foredrag du gerne vil deltage i, så sker bestilling via www.kalundborglif.dk

Prisen pr. billet er 120,- kr. Og det er muligt at tilkøbe drikkevarer under foredraget.

Aftens arrangement er arrangeret af Liv i Forsamlingshusene og Buerup Forsamlingshus.

 

Pressefoto