Kom til en hyggelig aften, hvor Henrik Strube spiller koncert.

Det sker fredag den 11. juni kl. 19.00, hvor Reerslev Forsamlingshus og Liv I Forsamlingshusene byder velkommen til en af de mest markante frontfigurer på den danske musikscene.

Henrik Strube været på den danske musikscene i over 40 år. Fra ungdomstiden som rockguitarist i Røde Mor til en solokarriere som sanger, guitarist og sangskriver med sit eget Henrik Strube Band – et af tidens store navne.

Alle kender hittet ”Hold om Mig”, som fik en kæmpe succes, også i Sverige, hvor vennen Björn Afzelius gjorde sangen til et hit. Den spilles stadig dagligt på radiostationerne. Kærlighedssangen med håbet om at holde fast i – hvor godt, det kunne blive er næsten mere aktuel i dag, end da den blev indspillet og har en plads i manges hjerter.

Sangen ”En tid, et sted, et Menneske”, som Henrik Strubeforrige år indspillede i duet med sin gamle ven Mikael Wiehe, er blevet et hit ved de mange koncerter landet over.

Det er de stærke og poetiske tekster og de gode melodier, der er Henrik Strubes varemærke. Det handler om at opleve tid og sted forsvinde i den levende musik, i teksterne og stemmen og overgive sig til Henrik Strubes timing, underspillede humor, ordbilleder og absurde situationer i historierne fra det virkelige liv. Der bliver grinet godt igennem og sangene vækker følelser, eftertænksomhed og blanke øjne.

Ønsker man at deltage, kan billetter købes til 100,- kr. via www.kalundborglif.dk eller ved direkte henvendelse til Reerslev Forsamlingshus tlf.: 6072 5419. Baren er åben for salg af drikkevarer.

Praktiske oplysninger:
Reerslev Forsamlingshus, Reerslevvej 22, 4291 Ruds Vedby
Dato. Fredag den 11. juni kl. 19.00
Billetter via: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/liv-i-forsamlingshusene/musik-henrik-strube eller pr. telefon: 6072 5419

Foto: ABW