Efter to udsolgte arrangementer i efteråret inviterer Goosmann Vin og Bistro Bispegården nu til Julevin & Julemad. En aften med både klassiske og lidt overraskende vine og juleretter. Samtidig bliver det et allersidste arrangement i Bistro Bispegården i samarbejdet mellem værtsparret Ulrikka og Jens Worsøe og Goosmann Vin.

Julevin & Julemad afholdes fredag den 10. december 2021 kl.18:00. Det er Per Goosmann fra Goosmann Vin i Kalundborg, som præsenterer otte udvalgte julevine til retterne, og han fortæller også denne gang lidt om, hvordan du vælger din vin til maden. For særligt julens måltider kan være en udfordring med de mange krydderier, fedme, sødme og syre. Det er igen Ulrikka Worsøe, som skaber menuen sammen med sit team i køkkenet.

“Vi glæder os rigtig meget til denne finaleaften i Rådhuskælderen sammen med vores gæster, hvor mange nye er kommet til i årenes løb. Også rigtig mange har været med hele vejen. Vi glæder os til at kvittere for de mange gode aftener med en finale, som kan smages i lang tid efter,” siger Per Goosmann, som lover at hive vine ned fra hylderne, der både matcher maden, overrasker og skaber den gode stemning.

“For det er jo essensen i vores koncept på Bistro Bispegården; at levere en god kulinarisk oplevelse men samtidig skabe en glæde sammen med andre gæster,” slutter Per Goosmann.

Billetter til arrangementet koster kr. 550,- pr. couvert, som kan købes på Place2Book. Der er plads til 40 gæster, og billetsalget er allerede godt igang. Gæsterne vil blive bedt om at fremvise Coronapas, og for en sikkerheds skyld vil der igen blive etableret længere afstand mellem gæsterne.

Foto: ABW