Så er der igen alsang for alle! Onsdag d. 13. oktober kl. 14.00 til 16.00 inviterer Hjælpetjenesten – Besøgsvenner i Kalundborg til en hyggelig stund med alsang, kaffe og kage på Restaurant Gisseløre, Radiovej 2, Kalundborg. Alle er velkomne til at deltage og arrangementet er gratis!

Fællessangen vil blive ledet af musiker Brian Møller på harmonika og klaver og Visens Venner stemmer også i på den musikalske front. Der vil være sanghæfter til alle og man behøver ikke være medlem af Hjælpetjenesten for at deltage.

Hjælpetjenesten, der står for arrangementet på Restaurant Gisseløre, har fået støtte til at afholde arrangementet fra Kulturministeriets ”Pulje til 1.000 nye fællesskaber mod ensomhed”. Puljen giver aktive foreninger på kulturområdet og på socialområdet mulighed for at få økonomisk støtte til at skabe fællesskaber.

Tilmelding til alsang, kaffe og kage sker direkte via telefon til Karin Hansen mellem 27./9. og d. 4./10. på tlf.: 31 43 40 36.

Hjælpetjenesten er en forening i Kalundborg der står for at koordinere kontakten mellem besøgsvenner og ældre der ønsker at modtage besøg. Som besøgsven tager man på hjemmebesøg hos en ældre og den vigtigste opgave er i sin enkelhed at hygge om og med den, man besøger. Det kan være en gåtur, et spil kort, en kop kaffe og en snak eller hvad man nu har lyst til.

Der er brug for nye frivillige, ikke mindst oven på den lange nedlukning af samfundet. Så har du lidt ekstra tid og overskud – eller ønsker du at få en besøgsven – så kontakt Hjælpetjenesten på tlf.: 41 43 59 36 eller på hjaelpetjenesten@ka-net.dk. Alle kan være besøgsvenner uanset køn og alder; sikkert er det, at dine besøg vil blive værdsat!

 

Foto: ABW