Børn i Kalundborg og omegn er nok en anelse forkælede, når det kommer til fritidsmuligheder. Området byder på en masse grønne områder at boltre sig i, og udvalget af forskellige fritidsaktiviteter er forholdsvist mangfoldigt. Men når det kolde efterårs- og vintervejr banker på døren, kan det nogle gange være nødvendigt med nogle indendørsaktiviteter til børnene. Og her kan et sæt Posca tusser bidrage med timevis af god underholdning.

Hvis du har eller har haft små børn, har du med garanti oplevet, hvordan nyindkøbte tusser bliver ødelagt på et splitsekund. Børn kan ikke altid mærke, hvor hårdt de skal trykke, når de tegner, hvilket resulterer i ødelagte tusser. Eller også er det væggen eller stuebordet, der bliver farvelagt i stedet for A4-arket foran dem. Med et sæt Posca tusser undgår du i hvert fald det førstnævnte problem. Og Posca tusser er derudover faktisk beregnet til at kunne farvelægge andre overflader end blot papir. Det kunne eksempelvis være glas, metal, lærreder eller noget helt fjerde.

Hvorfor er Posca tusser bedre end almindelige tusser?
Udover at Posca tusser er sværere at ødelægge for dine børn, er der også en række andre fordele ved dem. For det første er det tusser af høj kvalitet. De bruges også af professionelle kunstnere, så dine børn vil kunne lave nogle flotte ting med disse tusser. Derudover er de vandfaste og vejrbestandige. Sidst men ikke mindst koster de heller ikke en halv bondegård.

Hvor kan jeg købe Posca tusser?
Posca tusser kan købes i de fleste af Kalundborgs hobbybutikker. Hvis du ønsker et større udvalg, eller har svært ved at finde tiden til at bevæge dig ud i en fysisk butik, kan du med fordel foretage bestillingen online. På internettet er udvalget af Posca tusser markant større, og det er samtidig tidsbesparende. Du klikker blot på linket i øverste afsnit, og så er du eller klar.

Udover at Posca tusser er sværere at ødelægge for dine børn, er der også en række andre fordele ved dem. Foto: ABW