Sara Telte ApS
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 
Følg Sara Telte på LinkedIn 
Følg Sara Telte på YouTube 

Plads til fest
Når du skal holde en stor fest – større end du har plads til – så har Sara Telte løsningen. Fra lageret midt på Sjælland tilbydes teltudlejning til Kalundborg og resten af Danmark. I sommerhalvåret, når den lunefulde danske sommer arter sig, får I med et partytelt muligheden for at bruge udendørsaktiviteter som en bonus til jeres fest. Det solide festtelt, scenetelt og koncerttelt som kan lukkes af, sikrer samtidig at festen fortsætter selvom det bliver uvejr.

Opsætning og nedtagning af telte
Sara Telte leverer jeres teltet med en vejledning til opsætning, og de kan selvfølgelig også sætte det op for jer, ligesom de kan nedtage og pakke det sammen, når festen er veloverstået.

Sara Teltes speciale er teltudlejning og de udlejer både små og store telte i hele Danmark, men de kan også levere inventaret. Borde, stole, varmelamper, service osv. kan du bestille, samtidig med du lejer dit telt, hvormed du hos Sara Telte får en alt-i-en løsning.

Sara Teltes store sortiment gør at du kan finde lige den type telt du har brug for. Sara Telte leverer og monterer de bedste og billigste gennemprøvede telt-løsninger til kunderne. Og de kunder der ønsker noget ekstra, kan få en skræddersyet løsning til den helt særlige begivenhed i Kalundborg.

Selvforsynende med festtelte
Det har givet Sara Telte en større leveringssikkerhed, en højere kvalitet og bedre priser at være uafhængige af underleverandører. Holdet har over 20 års erfaring med teltudlejning samt opbygning og indretning af festtelte, hvilket sikrer dig en god service. Virksomheden der startede med at bestille presenninger udefra har i dag flere værksteder, som udformer teltdug og teltets ”skelet”. De har også en vaskehal, hvor teltene bliver rengjort, så de er klar til næste kunde.

Dine egne ideer til festen vil blive modtaget med åbne arme, og Sara Telte vil ud fra disse kunne arrangere og stå for alle de praktiske forberedelser af rammerne om dit arrangement.

Sara Telte giver dig gerne et uforpligtende tilbud på teltudlejning – og altid en konkurrencedygtig pris.

sølvpartner