MrPerfect.dk LED pærer og spots
shop@mrperfect.dk
71 99 99 37 (hverdage 9-15)

Følg Mr. Perfect på Facebook

Følg Mr. Perfect på Twitter

Følg Mr. Perfect på Pinterest

Velkommen til en lysende fremtid
LED-teknologen har fuldstændig forandret, hvordan vi tænker lys. Ikke alene er valgmulighederne markant flere, men der er også sket en forbedring af den helt klassiske måde vi belyser på. LED pærer og spots bruger meget mindre energi end de gamle glødepærer og halogenpærer og er således meget billigere i drift. Derfor er det i praksis kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vælger at belyse din bolig eller din arbejdsplads. Belysningen har ligeså stor betydning for trivslen som indeklimaet, og det er vigtigt med flere forskellige lyskilder i et rum.

Først og fremmest er der brug for en oversigtsbelysning af hele rummet med en eller flere dæmpede LED pærer eller spots. Er der lavt til loftet bør de monteres i loftet, mens der i højloftede rum er plads til alt fra pendler til lysekroner.
Dernæst er der behov for belysning af forskellige zoner, f.eks. en arbejdsplads, hvor skrivebordslamper med LED i dag fås i alle tænkelige udformninger og farver.

Der kan endvidere være behov for at belyse dekorative elementer i dit hjem, eksempelvis billeder på væggen eller samlinger af nipsgenstande. LED spots kan indbygges i vitrineskabe, så dine skønneste ting kan præsenteres på bedste vis.

Prisen har i dag gjort det mere eftertragtet at benytte belysning som en dekoration i sig selv, noget som man før i tiden med rette kunne betragte som frådseri. I dag findes som selvfølgeligheder et væld af lyskæder, lysskilte og andre dekorationer med indbygget LED.

Mange lysende muligheder
LED er en forkortelse for Lys Emitterende Diode og betegner en elektronisk komponent, der udsender synligt eller infrarødt lys, når den gennemstrømmes af elektricitet. LED pærer og spots fremhæves ofte for deres lave energiforbrug, når man sammenligner med den gamle lysteknologi. Men LED pærer og spots udmærker sig endvidere ved at holde længere samt tænde og slukke hurtigere. De er såvel mindre i størrelsen som mere robuste end de gamle pærer.

Danmarks laveste priser på LED
MrPerfect er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde et kæmpeudvalg af LED pærer og spots – i alle tænkelige udformninger. Her har du en af Danmarks største forhandlere af LED-produkter som pærer, spots, strips mv. og de er ydermere kendt for at være en af Danmarks billigste. Faktisk har MrPerfect.dk prisgaranti på alle de populære pærer og spots, samt LED projektører.

Med MrPerfects LED pærer og spots kan du spare mellem 80-95% på elregningen. Derudover har LED pærer og spots en levetid på op til 50.000 brændetimer. En pære der er tændt i 3 timer pr. døgn skal først udskiftes efter 44 år – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år.

Du kan altid få vejledning hos MrPerfect, så du kan få den bedste LED løsning leveret til Kalundborg.

sølvpartner