knudstrup2Knudstrup Tømrer og Montage
v/ Jacob Brauner Laursen
Knudstrupvej 24
4270 Høng
Tlf.: 22 96 60 30
[email protected]

Følg Knudstrup Tømrer og Montage på Facebook

Knudstrup Tømrer & Montage er en enkeltmandsvirksomhed, der blev oprettet i januar 2012. Indehaveren Jacob Laursen har over syv års erfaring i håndværksbranchen, og han har tidligere arbejdet for nogle af de store og anerkendte tømrervirksomheder.

Knudstrup Tømrer & Montage baserer sig på det grundige arbejde, og stoltheden knyttet til det gode håndværk og de faglige traditioner. Det er vigtigt for Jacob Laursen, at han yder den saglige rådgivning til hver eneste kunde, samt benytter sig af solide og holdbare materialer. Begge elementer er med til at kunderne føler sig trygge ved deres håndværker og det udførte arbejde. Og dermed bliver løsningen den rigtige for den enkelte kunde.

knudstrupHusets overfrakke
Knudstrup Tømrer & Montage laver alt inden for tømrer-, snedker- og montagearbejde. Tagrenoveringer er en af firmaets spidskompetence, og man holder af de lidt specielle opgaver, hvor der er ekstra udfordringer.

Taget er husets overfrakke, og det skal sammen med det øvrige hus skabe den helhed, vi som dets beboere ønsker. Jacob Laursen holder øjne med alle de nyeste tendenser, og han kan derfor rådgive om alle muligheder, så man som kunde får den rigtige løsning. Et nyt tag er en stor investering, det er ikke noget, som man skifter hver dag, derfor er det nødvendigt, at husejeren allierer sig med en kompetent partner, der kan sørge for, at hus og tag går op i en højere enhed.

knudstrup3Realiser dine køkkendrømme
Hvad skal det nye køkken kunne? Med Knudstrup Tømrer & Montage ved ens side er man sikker på at køkkendrømmene bliver til virkelighed. Jacob Laursen har den nødvendige erfaring, og han rådgiver gerne den enkelte kunde, så den færdige løsning bliver et køkken præcis efter kundens drømme.

Nye gulve
Det kan fra tid til anden være nødvendigt at skifte gulvene ud på grund af råd, svamp eller almindelig slitage. I sådanne tilfælde er det godt at kende en fagmand, der er til at stole på, og som rådgiver ud fra kundens og boligens behov. Knudstrup Tømrer & Montage lægger alle slags gulve – lige fra de almindelige massive trægulve til den fineste parket.

Vinduer og døre
Er det nye vinduer, som man står og skal investere i, så kan man med fordel overveje Knudstrup Tømrer & Montage. Jacob Laursen monterer alt lige fra det enkelte vindue til en udskiftning af alle vinduer i huset, og han rådgiver gerne om de bedste og billigste energirigtige løsninger, der sparer kunden for mange penge – her og nu og i det lange løb.

Kontakt Knudstrup Tømrer & Montage