Jens Aage’s Park- og Haveservice
Bavnehøjvej 5
4270 Høng
Tlf. 23 95 15 78

Følg Jens Aage’s Park- og Haveservice på Facebookside

Mange års erfaring med haveanlæg
Trænger din have til et professionelt eftersyn af en anlægsgartner eller mangler du hjælp til havearbejdet?

Så kan Jens Aage’s Park- og Haveservice hjælpe dig. Jens Aages virksomhed har eksisteret siden 1998.

Jens Aage’s Park- og Haveservice i Høng udfører opgaver i lokalområdet og på hele Vestsjælland for private, boligforeninger, virksomheder, institutioner og skoler. Og som Jens Aage selv siger: ”Jeg tror ikke, at der findes noget havearbejde, jeg ikke kan hjælpe med – men lad det komme an på en prøve”.

Hjælp til alle årstider
Jens Aage’s Park og Haveservice tilbyder en række forskellige ydelser, som varierer fra årstid til årstid. I foråret er det oplagt at etablere og kantskære bede og dertil plante samt anlægge nye græsplæner. Hvorimod der om sommeren er brug for vedligeholdelse af bede, græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning m.v. samt belægning til f.eks. en ny terrasse. Når året lakker mod enden, og haven indtager varme efterårsnuancer, har dens træer og buske brug for at blive beskåret for at kunne overleve vinteren. Vinteren kan byde på træfældning og udtynding i haven, men også på vinterbeskæring af træer og buske.

Han sælger desuden juletræer og pyntegrønt, når julen står for døren.

Jens Aage

Holdbare løsninger
Jens Aage’s Park- og Haveservice er kompromisløse, når det gælder kvalitet. Et arbejde skal udføres ordentligt for at få det ønskede gode resultat og en langvarig holdbarhed. For at opnå denne høje kvalitet foretager Jens Aage et grundigt forarbejde og har nøje udvalgt sine underleverandører med hensyn til både materialer og planter.

Så hvis du har en opgave, som du ønsker Jens Aages hjælp til at få udført, er du velkommen til at kontakte ham for at få et uforpligtende tilbud. Service og tillid er en selvfølgelighed i deres arbejde.


sølvpartner