jens aageJens Aage’s Park- og Haveservice
Bavnehøjvej 5
4270 Høng
Tlf. 23 95 15 78

Følg Jens Aage’s Park- og Haveservice på Facebookside

Mange års erfaring med haveanlæg
Trænger din have til et professionelt eftersyn af en kvalitetsbevidst anlægsgartner? Så kan Jens Aage’s Park- og Haveservice hjælpe dig. Jens Aages virksomhed har eksisteret siden 1998. Men det er ikke udelukkende anlægsgartneri, som Jens Aage kan give dig en hjælpende hånd med – han kan også assistere dig som brolægger og handymand med mange forskellige opgaver.

Jens Aage’s Park- og Haveservice udfører opgaver på hele Vestsjælland for private, boligforeninger, virksomheder, institutioner og skoler. Og som Jens Aage selv siger: ”Jeg tror ikke, at der findes noget havearbejde, jeg ikke kan hjælpe dig med – men lad det komme an på en prøve”.

Hjælp til alle årstider
Jens Aage’s Park og Haveservice tilbyder en række forskellige ydelser, som varierer fra årstid til årstid. I foråret er det oplagt at etablere og kantskære bede og dertil plante samt anlægge nye græsplæner. Hvorimod der om sommeren er brug for vedligeholdelse af bede, brolægning til eksempelvis en ny terrasse eller ukrudtsbekæmpelse på den gamle. Når året lakker mod enden, og haven indtager varme efterårsnuancer, har dens træer og buske brug for at blive beskåret for at kunne overleve vinteren. Vinteren kan byde på træfældning og udtynding i haven, og når sneen falder, kan Jens Aage også stå for at rydde dit fortov eller i din indkørsel (dog KUN lokalt i Høng). Han sælger desuden juletræer og pyntegrønt, når julen står for døren.

Rumopdeling med hegn
En hyggelig have er et særskilt rum, og normalt bruger man enten hække eller hegn til at definere rummet. Tilsvarende bruges hækplanter eller hegn til at opdele haven i mindre rum, f.eks. så terrassen bliver afskærmet. Jens Aage’s Park- og Haveservice opsætter alle former for hegn i materialer som rafter, brædder og pil.

Jens Aage
Jens Aage

Holdbare løsninger
Jens Aage’s Park- og Haveservice er kompromisløse, når det gælder kvalitet. Et arbejde skal udføres ordentligt for at få det ønskede gode resultat og en langvarig holdbarhed. For at opnå denne høje kvalitet foretager Jens Aage et grundigt forarbejde og har nøje udvalgt sine underleverandører med hensyn til både materialer og planter.

Så hvis du har en opgave, som du ønsker Jens Aages hjælp til at få udført, er du velkommen til at ringe for at få et uforpligtende tilbud.

Tilfredse kunder
Jens Aage’s Park- og Haveservice har fået fine anmeldelser på www.håndværker.dk. Vi bringer her et udpluk:

”Brolægning i carport. Arbejdet er udført yderst tilfredsstillende, hurtigt og til aftalt tid. Mine bedste anbefalinger til kommende kunder” – Jan.

”Det var et kæmpe arbejde at få topkappet alle vores høje grantræer, der havde groet os over hovedet de sidste mange år. Men Jens Aage’s Park- og Haveservice tog sig professionelt af denne store opgave, trods sne, kulde, frost og flere ”drillende” elementer. Jeg kan kun varmt anbefale dette firma, der udførte opgaven til sidste gren var væk” – Dorthe.


sølvpartner