IT Butikken I/S
Bredgade 57
4400 Kalundborg
Tlf.: 81 11 14 08
[email protected]

itbutikken1Lynhurtig service og høj kvalitet
IT Butikken er en butik der har specialiseret sig i reparationer af alt inden for det, som vi i dag kender som moderne mobil elektronik. Firmaet er specialister i smartphones og tablets. Har du således haft et uheld med din mobile enhed, kan du på Bredgade i Kalundborg få den nødvendige hjælp, så du igen kan bruge din enhed – uanset om det drejer sig om en iPad, tablet eller en smartphone.

IT Butikkens værksted har det nødvendige udstyr til alt fra mindre reparationer til de helt store indgreb, hvortil der kræves specialværktøj. Selvom man er fiks på fingrene og god til elektronik, så skal man som almindelig forbruger afholde sig fra at udskifte skærme og andre dele på sine mobile enheder. Gør man det alligevel, og det går galt, så er det de færreste garantier og forsikringer, der dækker ens tab.

itbutikkeniPads og andre tablets
Værkstedet har stor erfaring med at reparere iPads og andre tablets fra ende til anden. Butikken vurderer skaden og giver et bud på reparationens pris. Heldigvis så kan langt hovedparten af reparationerne klares hurtigt og effektivt. Er det skærmen, det er galt med, så bliver den skiftet til en ny. Ligesom man skifter mikrofonen, kameraet, batteriet, opladeren, harddisken, eller andre reservedele samt renser og rengør komponenterne og tjekker enhedens funktionalitet, når en enhed er på reparationsbordet.

Værkstedet sørger for hele tiden at være opdateret med hensyn til de nye modeller og deres eventuelle problemstillinger og fejltyper, så man bedst muligt kan fortsætte med at servicere kunderne. Fortvivl ikke, hvis tabletten f.eks. er en Sony, Samsung eller Lenovo. Dem kan IT Butikken også sagtens klare.

Smartphones fikses
Alle typer af smartphones – enheder der gå på nettet og ringer – fikses i IT Butikken. Hvis der er revner i glasset eller strømmen og forbindelsen nogle gange halter, så kan man på værkstedet tjekke om det skyldes fejl i mekanikken. På værkstedet har man været med fra starten og kender alle iPhonens mange modeller. Er den gal med retina displayet, eller er det den gamle iPhone 1, som bare skal repareres, så kan man trygt overlade arbejdet til IT Butikken, hvor man er meget nænsomme over for kundernes iPhones.