Dansk Kontorstole Forsyning
salg@dankontorstole.dk
70 60 50 05

Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook

Kontorstole til ethvert behov
”God service og hurtig levering.” Sådan lyder en af de positive anmeldelser på sociale medier af Dansk Kontorstole Forsyning, som har leveret kontorstole til danskerne siden 1998. Udvalget spænder fra høje kontorstole til lave kontorstole, chefstole, kontorstole med og uden hjul og taburetter til ethvert behov og til Danmarks absolut billigste priser. Du kan også få leveret gratis ekstraudstyr så som bløde hjul, fødder osv.

Dansk kvalitet, dansk service
Alle varerne har topkvalitet som fællesnævner og dette indebærer blandt andet fokus på ergonomi. I Danmark har vi en stærk tradition for ordentlige forhold på arbejdspladsen og samtidig har vi en stærk designtradition med verdenskendte møbeldesignere som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Verner Panton for blot at nævne nogle af de mest kendte. Det danske fokus på et godt arbejdsmiljø giver sig således ofte udslag i nogle virkelig lækre kontormøbler.

Savner din virksomhed i Kalundborg en opdatering af indretningen, er du kommet til rette sted. Fra lageret midt på Sjælland leveres kontorstole til alle typer virksomheder og privatkunder i hele Danmark.

Forretningens showroom i hovedstaden præsenterer både de klassiske og de nyeste kontorstole, som er placeret i en lys, luftig indretning. Her kan du nyde en kop friskbrygget kaffe, mens du sætter dig godt tilrette i de forskellige kontorstole.

Hvorfor vælge Dansk Kontorstole Forsyning
Du kan naturligvis også få vejledning pr. mail eller telefon. Udover et kæmpeudvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder Danske Kontorstole fri fragt og tilfredshedsgaranti, hvilket er en opskrift, der har gjort virksomheden til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

Opsummerende får du her 12 fordele ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning:
100% ergonomiske kontorstole.
Tilfredshedsgaranti på alle kontorstole.
Fri fragt – leveres lige til døren
Danmarks absolut billigste priser.
Alle kontorstole kan blive helt op til 66 cm.
Gratis ekstraudstyr som bløde hjul, fødder m.v.
Showroom i Glostrup.
Samtlige kontorstole er ISO9001 godkendt.
Fabriksgaranti i hele 24 måneder.
Dansk virksomhed, dansk service.
Altid de nyeste designer-kontorstole på lager.
Specielle arbejdsstole som XXL kontorstole, gamerstole mv.

Kontakt Dansk Kontorstole Forsyning

sølvpartner