CTI Party

Balloner, bordpynt og meget mere
CTI Party blev stiftet i 2011, med hovedformålet at sælge balloner og festligt tilbehør til butikker og underholdningsbranchen. I dag er CTI Party Danmarks største leverandør af alle former for festartikler, til både private og erhverv. Via CTI Partys store lager kan du få opfyldt alle dine ønsker til en storslået fest eller et arrangement for dine kunder, medlemmer eller forretningsforbindelser. Det enorme udvalg omfatter alt fra invitationer til duge.

Find festartikler på nettet
I webshoppen kan du hurtigt danne dig et godt indtryk af det store produktudvalg, som kan opfylde dine fest-ønsker og give dig nye ideer til borddækning eller udsmykning. Du kan nemt navigere rundt i menuen og tjekke de forskellige CE-godkendte produkter: Varerne er bl.a. sorteret efter festtype så som konfirmation, bryllup, barnedåb og fødselsdag.

CTI Partys store lager ligger tæt på Kalundborg, og du er således sikret hurtig levering, også selvom du skulle være lidt sent ude med planlægningen.

cti satinEt veldækket bord
Et veldækket bord kræver først og fremmest en flot dug, og CTI Party har rulleduge i baner op til 50 meter, så bordene beklædes ensartet og stilfuldt. Rulledugene har en kraftig kvalitet, som kan aftørres, hvorved de kan bruges til flere fester. Dunicel og Dunisilk duge er ikke til at skelne fra stofduge – de lægger sig pænt ned over bordets kanter.

Elegante bordkort
CTI Party fører også et stort udvalg af bordkort, som er lige til at skrive gæsternes navne på – de fås typisk i pakker a 25 stk. med forskellige stilfulde mønstre og farver. Nogle bordkort er specifikt designet til bryllupper, mens andre kan bruges til alle festlige lejligheder.

Konfetti der drysser
Hjerter, bryllupsklokker, vielsesringe, kors, duer, kranier, stjerner, sommerfugle… som bordpynt kan man vælge mellem mange former for konfetti. CTI Party kan også levere konfettirør, som kombinerer underholdning og udsmykning i ét fabelagtigt produkt. I modsætning til fyrværkeri, kan konfettirør bruge indendørs: når man drejer på røret skydes indholdet ud med et knald og jeres valg af konfetti drysser smukt udover bordet eller dansegulvet.

Balloner der letter
Balloner med helium gør automatisk enhver begivenhed ekstra festlig, og både børn og voksne kan få mange timers sjov ud af et heliumkit. Det er er nemt at bruge, og ballongasbeholderen kan holde længe efter åbning. Balloner holder kun på deres helium i 6-7 timer, så lad være med at puste dem op for tidligt!

cti party
sølvpartner

Del på sociale medier