Bille’s Kontor Assistance
v/ Pia Bille
Granbakken 13
4400 Kalundborg
E-mail: piabille@ka-net.dk
Telefon: 29 24 27 11

Professionel kontorassistance
I Kalundborg finder du en lang række succesrige virksomheder. En af de virksomheder, der hjælper andre virksomheder til succes, er Bille’s Kontor Assistance. Hvis du er indehaver af en virksomhed, har du sikkert mange opgaver, som skal løses – opgaver som du måske hverken har tiden eller evnen til. Overlad trygt dine regnskaber og din bogføring til Bille’s Kontor Assistance, og få mere tid til at gøre det du er bedst til.

Accounting.Arbejdsopgaverne
Bille’s Kontor Assistance kan hjælpe dig med at løse en lang række kontoropgaver og tilbyder regnskabsassistance efter dine behov. Bille’s Kontor Assistance kan for eksempel ordne den lovpligtige bogføring af de seneste transaktioner, som er gået ind og ud af din virksomhed. Til dette anvendes de gængse systemer indenfor bogføring, som for eksempel e-conomics.

Bille’s Kontor Assistance kan også afstemme dine regnskaber, så du er sikker på, at alt er som det skal være, når de bliver sendt videre til revisor.

Pia Bille kan også løse opgaver i forhold til lønbehandling, hvis det er det, du har brug for et par ekstra hænder til.

Mange års erfaring
Pia Bille stiftede Bille’s Kontor Assistance tilbage i 2001. De mange års erfaring er helt sikkert noget, som kommer virksomhedens kunder til gode. Pia Bille er rutineret og professionel. Hun udfører et effektivt og professionelt stykke arbejde, hvor du kan regne med at tallene stemmer, og at der er orden i papirerne. Udover at have styr på tal og regnskaber, forstår Pia Bille sig også på mennesker, og taler et sprog som ikke-regnskabskyndige forstår.

Fleksible arbejdstider
Bille’s Kontor Assistance hjælper både store og små virksomheder. Det er dine behov der dikterer omfanget og retningen. Du kan henvende dig med henblik på at få løst enkelte sager fra gang til gang, eller du kan aftale et fast antal timer med Pia Bille. Det kan dreje sig om et fast antal timer om året, måneden, ugen eller andet – alt efter hvilket behov, din virksomhed har.

Du kan ringe til Bille’s Kontor Assistance for at lave aftaler om dine forestående arbejdsopgaver, eller hvis du gerne vil høre mere om mulighederne.


sølvpartner