AS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook 

Rene ruder – oppe og nede
Rene ruder er måske den enkeltting, der allermest signalerer at man har sans for renlighed. Når forårssolen kaster sine første stråler ind gennem vinduerne, bliver vi glade, men glæden er hurtigt udskiftet med ærgrelse, hvis det første man ser er støv og spindelvæv. Og så har vi ikke engang nævnt noget af det allerværste ved virkeligt snavsede vinduer, nemlig insekters og fugles efterladenskaber. For at undgå den kedelige situation at skulle ærgre sig over sommertidens ankomst, er det den god idé at træffe aftale med en lokal vinduespudser om jævnlig rengøring af ruderne. En sådan lokal vinduespudser er AS Polering, som kører på hele Sjælland.

AS Polering og Rengøring tilbyder endvidere rengøring af solceller og råder over de bedste og nyeste teknikker. Prisen afhænger primært af mængden og størrelsen af dine solpaneler. Når de er renset for snavs, støv, pollen og andre skadelige partikler, kan de igen yde deres bedste til gavn for miljøet og økonomien.

Både i boligen og på arbejdspladsen
AS Polering og Rengøring tilbyder grundig rengøring til fornuftige priser i Kalundborg – til både private, virksomheder og offentlige institutioner. Du kan bestille flere former for rengøring, som du kan aftale fra gang til gang med firmaet eller som en fast rengøringsordning.

AS Polering og Rengøring blev stiftet i 2012 med vinduespolering på Sjælland som sin spidskompetence. Siden har forretningen udvidet både sine territorier og aktiviteterne, der rækker langt videre end vinduer. I august 2019 fik firmaet også Kalundborg under sine vinger, og kundekredsen i Kalundborg kan forvente den samme gode service og fordelagtige priser, som de øvrige byer.

Skønne tage og terrasser
I 2017 udvidede AS Polering og Rengøring sin vinduespudsergerning med specialet fliserens og imprægnering. Dine fliser på terrasser, stier, indkørsler og gårdspladser kan nemt og effektivt blive frigjort for mos, flisepest og snavs.

Firmaet har særlig fokus på alger. Dels giver de fedtede grønne belægninger et uskønt udtryk, dels er algebelagte terrasser og trapper glatte i regnvejr. Bestiller du algebehandling af dit tag, facader eller fliser, kan du nyde en algefri udsigt.

Ring på 42 64 04 84 eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på fliserens og algebehandling.

sølvpartner