Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

“Vi kunne alt” Foredrag af Merete Pryds Helle

24. oktober 19:00

I 2016 udkom Merete Pryds Helles roman “Folkets skønhed”, som er en socialrealistisk slægtsroman om livet i en fattig landsby på Langeland i 30erne og under krigen. Vold og misbrug er dagligdag. Børneflokken vokser, og det munder ud i en dannelsesroman om den lille fattige Marie, som drager til København for kærligheden, men aldrig river sig fri fra sit ophav og sin familie.

I romanen “Vi kunne alt” tegner Merete Pryds Helle et tidsbillede af den sorgmuntre optimisme, der prægede de tidlige 70ere og minder om, at selvom man har fået råd til både parcelhus og familiebil, er det ikke sikkert man kan alt. Som en selvstændig forlængelse af ”Folkets skønhed” møder man nogle af de samme personer, man kender fra tidligere. Blandt andre naboen fru Pryds og hendes datter Merete, som bliver Merles veninde. Men livet i de nye forstæder og forventningerne til børnene resulterer i helt andre udfordringer for bogens hovedpersoner.

Merete Pryds Helle tager publikum med bag kulissen og fortæller om skriveprocessen og baggrunden for romanen, der tager afsæt i Meretes eget liv.

Prisen er 90 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben og 110 kr. for andre.
Der vil kan købes kaffe med mere i pausen.

Foredrag ved Merete Pryds Helle om romanen “Vi kunne alt” er arrangeret af Kalundborg Bibliotek.

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
24. oktober
Tidspunkt:
19:00

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Maps
Del på sociale medier