Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

’Vabler,vind og vandring’ v/ Merete Jensen

marts 13

SYMB!’s FOLKEKØKKEN i marts inviterer denne gang på et spændende foredrag med journalist, forfatter og foredragsholder Merete Jensen. Foredraget beskriver en tolv dage lang vandring rundt om Kalundborg Kommunes grænse. Merete Jensen vil i ord og billeder fortælle hyperlokale historier, som også er vedkommende for borgere uden for Kalundborg Kommune.

Siden 2008 har journalist Merete Jensen holdt foredrag på virksomheder, skoler, kirker, foreninger og klubber. Foredragsrækkerne er hele tiden under udvikling og stadig flere kommer til. Fælles for foredragene er et fokus på oplevelser, optimisme, nysgerrighed og vaskeægte livsglæde.

Tirsdag den 13. marts fortsætter foreningen SYMB! årets række af nye, spændende og afvekslende Folkekøkkener, hvor vi igen skal nyde Solsikkens gastronomiske lækkerier. Denne gang byder vi på kalvefrikadeller, nye kartofler og grønærter. Til vegetarerne bliver der blomkålsdeller. Fælles for alle er desserten – citronfromage.

Arrangementet holdes igen på Café Solsikken, Skibbrogade 52, 4400 Kalundborg. Dørene åbnes klokken 17:00.

Billetter bestilles bl.a. på hjemmesiden www.symb.dk

SYMB!s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

Detaljer

Dato:
marts 13

Sted

Café Solsikken
Skibbrogade 52
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Map
Telefon:
40 12 99 03