Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tidens toner i Værslev Forsamlingshus

februar 23 18:00

Fredag den 23. februar er der fællesspisning og underholdning ved gruppen “Tidens toner” i Værslev Forsamlingshus. Her vil Værslev Forsamlingshus servere en lækker grillbuffet kl. 18:00, inden Tidens toner indtager scenen kl.
19:30.

Prisen er 195,- kr. og er inklusiv underholdning, lækker grillbuffet, kaffe og kage. Tilmelding foregår til [email protected] eller på tlf.: 28 93 00 23.

Pressefoto – Tidens Toner

Tidens Toner, spiller først og fremmest musik fra 1920-30-40’erne. Liva Weels sange, mange med tekst af Poul Henningsen, har en fremtrædende plads. Kaj Normann Andersens melodier samt swingnumre fra samme periode er ligeledes at finde på repertoiret. En optræden, hvor hovedvægten ligger på Liva Weel, ledsages af en indledende fortælling om Livas barndom og ungdom og om, hvordan hun i det hele taget kom igang som revysangerinde.

Gruppen ”Tidens Toner”, der består af 5 medlemmer, koncentrerer sig først og fremmest om tekst og musik fra 1920-30-40’erne. Gruppen har stor erfaring at optræde i forsamlingshuse, aktivitetscentre og i Andelslandsbyen Nyvang- Poul Basse er bandmanager og spiller klaver, Conni Basse synger, Knud Frydendal er på sax og det er Gert Vallentin som både fortæller og er på violin og bas.

Detaljer

Dato:
februar 23
Tidspunkt:
18:00

Sted

Værslev Forsamlingshus
Aldersrovej
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Map