Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ti år som kongehusets køkkenchef

januar 17 19:00 - 21:00

Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe har inviteret den tidligere køkkenchef Jesper Vollmer til at fortælle om sin tid i det Kongelige køkken.

Jesper Vollmer var inden sin tragiske ulykke, køkkenchef i ti år for regentparret. I foredraget skildrer Jesper Vollmer sin tid i stillingen som køkkenchef. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner? Hvilke arbejdsrutiner er der? Og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der på én gang er fuld af traditioner og en moderne arbejdsplads, der følger med tiden? Stillingen som køkkenchef bar i høj grad præg af, “hvordan man altid har gjort”. Det fik han prikket lidt til.

Jesper kommer også ind på sin tid efter den tragiske ulykke under en ferie i Thailand, hvor han brækkede nakken. På et splitsekund var Jespers liv ændret på drastisk vis. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at Jesper ikke endte i en rullestol.

Foredraget kan høres på Svebølle Kvik Bibliotek, Centervej 13 i Svebølle, torsdag d. 17. januar kl. 19.00.

Pris: 115 kr. For medlemmer af Biblioteksklubben: 95 kr.

Der er allerede godt gang i billetsalget, men der er stadig ledige billetter, som kan købes via www.kalundborgbib.dk under “det sker” eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker i den bemandende åbningstid.

Detaljer

Dato:
januar 17
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Svebølle Kvik Bibliotek
Centervej 13
Svebølle, 4470
+ Google Maps