Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tech-bussen kommer til Kalundborg

19. september 2018 12:00 - 15:00

Eaton parkerer for en stund sit rullende teknik-showroom i Slagelse og Kalundborg. Det er en mulighed for lokale virksomheder for at blive opdateret på den nyeste udvikling inden for den danske installatørbranche.

Når man gerne vil have et nært forhold til sine kunder og samarbejdspartnere, må man nogle gange tage utraditionelle metoder i brug. Det har en af Danmarks førende virksomheder inden for strømstyring taget konsekvensen af ved at pakke en bus med produkter og tage på Danmarksturne.

Således inviterer Eaton på onsdag den 19. september ombord i sin såkaldte tech-bus ved stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller på Kongstedvej 1 i Slagelse fra kl. 7 til 10 og på Lerchenborgvej 59 i Kalundborg fra kl. 12 til 15.

Der er tale om intet mindre end et rullende showroom i en ombygget minibus, hvorfra Eaton præsenterer nyeste komponenter og installationsmateriel for den danske installatørbranche.

”Vi forventer nogle både hyggelige og produktive dage, hvor lokale el-installatører får mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden i branchen og samtidig kan stille spørgsmål til vores eksperter. Ideen blev født sidste år og blev taget vældigt godt imod over hele landet,” siger Jette Grønberg, Marketing Manager i Eaton Danmark.

Eatons tech-bus er på Danmarksturne i hele september med stop i 22 byer i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Detaljer

Dato:
19. september 2018
Tidspunkt:
12:00 - 15:00

Sted

Lemvigh-Müller
Lerchenborgvej 59
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Map