Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teaterforestilling

27. september 2018 14:00

Dirigenten Jack fylder 90 år, og han inviterer til fest!

Med hjælp fra sit fotoalbum tager dirigenten Jack ‒ på ikke færre end 90 år ‒ os med igennem sit liv. Til de store begivenheder, de små vanskeligheder og de afgørende øjeblikke. Se Jack stykke brikkerne sammen og bliv forelsket i det menneske, der bor i os alle. Det hele illustreres og orkestreres af manden i centrum for dagens fest, en 90-årig i adræt topform. Jack er forbavsende bevægelig og smidig i betragtning af sin høje alder, men uden at det virker utroværdigt.

Skuespilleren Kristian Dinesen fra Teateret Kriskat iklæder sig formidable gammelmandsmasker og viser pantomimiske evner, som gør at forestillingen på en gang både er underholdende og rørende. Der er tale om et næsten nonverbalt, fysisk show, fuld af musik, intimitet, interaktion, latter, menneskelighed – og en håndfuld Old Spice!

Forestillingen varer ca. 50 min.

Vil man sikre sig en billet, kan de købes på www.kalundborgbib.dk under “det sker” til 25, – kr. Borgere i Svebølle og omegn kan få hjælp til billetkøb ved at henvende sig til Svebølle Biblioteksgruppe ved Olav Rye Hintze tlf.: 29914576.

Detaljer

Dato:
27. september 2018
Tidspunkt:
14:00

Sted

Svebølle Kvik Bibliotek
Centervej 13
Svebølle, 4470
+ Google Map