Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smuttur i vinmark og vinery

17. oktober 11:00

Kom med til en kort rundvisning på vingården.

Turen starter i vinmarkerne, hvor man kommer ned og står midt imellem rækkerne og ser på den smukke udsigt over Storebælt. Her vil der kort fortælles om årets gang i vinmarken og blandt andet vises, hvordan man beskærer en vinstok.

Den mageløse udsigt over Storebælt
Turen går ned over de sydvendte skråninger, igennem vinmarken og videre op på de fredede volde, der ligger ned mod Kalundborg fjord. Her bliver der tid til at stoppe og få vejret, medens man nyder den fantastiske udsigt over Storebælt mod Fyn. Voldene er et fantastisk syn, når alt står i fuldt flor med mange små og sjældne blomster og urter.

Tilbage på vingården fortsætter turen ind i vineriet. Her bliver I ført dybere ind i de fascinerende metoder, som bliver brugt når man gærer mosten til den præmierede RÖS vin i de store gæringstanke, smager, analyserer i laboratoriet og korrigerer vinen til perfektion, før den endelig lagres.

Ikke alt ender som vin, en del bliver til spiritus
Turens næstsidste punkt er destilleriet, der i sandhed er en historie for sig. Her fra dette fantastisk smukke kobberapparat, kommer de ædle dråber alle kender så godt, men hvordan bliver de egentlig skabt?

Smutturen sluttes af med et glas velfortjent kølig RÖS vin. Det betyder meget, at vinen smages og opleves, så det er gerne her, alle spørgsmålene kommer frem.

For billetkøb til denne rundvisning klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. oktober
Tidspunkt:
11:00

Sted

Dyrehøj Vingård
Røsnæsvej 254
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier