Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Slægtsforskning på internettet for nybegyndere

15. november 2017 19:00 - 21:00

Vil du gerne lære at finde dine rødder ved hjælp af online kirkebøger og andre internet-sider?

Så er der råd og vejledning at hente i Reerslev Forsamlingshus. Det er blevet populært at forske i sin slægt. Derfor oplever flere arkiver, der blandt andet tæller Rigsarkivet og de mange lokalarkiver rundt om i landet, en stor interesse for at søge i kirkebøger og folketællinger. Kirkebøger og arkivalier udlånes i stor stil, og faktisk er interessen så stor, at arkiverne nogle gange overbelastes af de mange historieinteresserede danskere. Men efterhånden er en stor del af arkivalierne kommet på nettet, og slægtsforskning kan derfor foregå hjemme foran PC´en.

Kom derfor til Reerslev Forsamlingshus Onsdag d. 15/11 kl. 19.00 – 21.00, hvor der tilbydes et kursus i slægtsforskning. Det er målrettet nybegyndere. Du må meget gerne medbringe din egen bærbare PC. Har du ikke mulighed for dette, kan PC dog lånes. Du skal kende det danske sogn, personen, du leder efter, er født i og fødselsdata (født før 1960). Underviser er Linda Radmer fra Kalundborg Biblioteker, som har kendskab og erfaring i netop dette emne.

Prisen er kr. 50,- og inkluder kaffe/the.

Tilmelding sker hos Reerslev Forsamlingshus, Reerslevvej 22, Ruds Vedby på via dette link, hvor du også kan læse mere, eller på tlf.: 60725419 (der er et begrænset antal pladser)

Kurset er et samarbejde mellem Reerslev Forsamlingshus og projekt ” Liv I Forsamlingshusene”.

Linda Radmer, underviser Foto: Liv i forsamlingshusene

Detaljer

Dato:
15. november 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00