Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Påskeåbent i Birkegårdens Haver

april 19 - april 21

Birkegårdens Haver holder ekstraordinært åbent fra langfredag til påskedag (den 19.-21. april) fra 11-17. Her er der masser af børneaktiviteter som skattejagt, æggeløb, chokoladepåskeægsjagt i haverne, male på æg, ATV-kørsel, æselridning m.m.

Butik og Café
De holder også åbent i butikken og caféen. I caféen vil der være salg af kaffe, hjemmelavede kage, sandwich samt øl og vand.

Rabat på sæsonkort
De tre dage i påsken kan voksne og pensionister spare 40 kr. på sæsonkort og børn 20 kr.

Oplev moderne kunst i Birkegårdens Haver i påsken
Merry Sørensen har malet naturalistiske værker og porcelæn i 48 år. Hun er også medejer af Birkegårdens Haver, og nu inviterer Merry til kunstudstilling i Tumlegården i påsken. Her vil du kunne se moderne kunst, collager og naturalistiske værker. Merry arbejder i dag med akrylfarver og spartelteknikker, men har tidligere også arbejdet i olie.

Udover arbejdet med sine egne værker, har Merry undervist i olie, akryl og porcelænsmaling fra egne lokaler på Birkegården i 30 år. Hertil kommer arbejdet med smykkefremstilling, en porcelæns-serie og adskillige kunstudstillinger over hele Danmark. Merrys værker tager udgangspunkt i naturen og dagene omkring Birkegården. Udtrykket er energisk og moderne med friske farver. Værkerne er i varierende størrelser, og de er alle til at købe.

Detaljer

Start:
april 19
Slut:
april 21

Sted

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4, Tågerup
Ruds Vedby, 4291
+ Google Map
Hjemmeside:
https://birkegaardens-haver.dk/