Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncert

januar 17 19:30

DKK165,00

Klassikere lige fra Gershwins “Porgy og Bess”, Bernsteins “West Side Story”, Buena Vista Social Club og Strauss’ “Flagermusen” til Gades “Tango Jalousie” og nytårs-highlights fra det klassiske repertoire – samt ”Absolute Copenhagen Phil”.

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert og turnerer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår. Med i tour-bussen er én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno.

Der bliver fejret nytår på festligste vis, når vi med Signe Asmussen og Bobo Moreno siger farvel til 2018 og markerer det nye år.

Forbered dig på en skøn blanding af klassisk musik i den absolut mest charmerende ende.

Musikken får et ganske særligt følge af sopran Signe Asmussen, der med nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har slået sit navn fast som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder – en musikalsk kamæleon, der boltrer sig i snart sagt alle genrer.

Hun får selskab af Bobo Moreno, der med en imponerende evne til at begejstre publikum har sunget sig længere og længere ind i hjerterne hos musikelskere landet over.

Hele herligheden får ekstra kulør, når vi igen spiller medleyet Absolute Copenhagen Phil med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen, for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. Og mon ikke også der bliver tid til overraskelser og musikalsk fis, når det klassiske orkester med Asmussen og Moreno i front fyrer hele det store musikalske festfyrværkeri af.

Så ønsker du billetter til dette show, så kan du klikke her.

Detaljer

Dato:
januar 17
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKK165,00

Sted

Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg
J Hagemann-Petersens Alle 11
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Map