Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk Kulturfestival – Ghita og Hannibal “i Nord og toner”

2. april 18:00 - 21:00

April måned kommer til at stå i Nordens tegn, når Kalundborg Nordisk Kulturfestival byder på diverse kulturelle arrangementer, der alle tager afsæt i nordisk musik, litteratur og billedkunst. Man vil kunne opleve koncerter med skandinavisk folkemusik, færøsk inspireret kunst, foredrag om Grønland fra vikingetid til nutid, børnekoncerter med nordiske helte og udyr – og meget mere.

Festivalen åbner officielt tirsdag den 2. april med en koncert i Kalundborghallerne. Her vil skuespiller Ghita Nørby og guitarist Lars Hannibal tage publikum med på en rejse i Norden gennem nordiske tekster, musik og fortællinger. Aftenen begynder med Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Ole Glahn byder velkommen, og generalsekretær Peter Jon Larsen fra Foreningen Norden holder tale. Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk kommer med musikalsk indslag. Dernæst serveres tapas og et glas vin.

Ca. kl 19 går Ghita Nørby og Lars Hannibal på scenen. Dansk skuespils førstedame, Ghita Nørby, har sammen med den legendariske guitarist, Lars Hannibal, sammensat et program, som er fyldt med overraskelser, der tager udgangspunkt i nordiske tekster, musik og fortællinger. Ghita Nørby læser op af sine yndlingsfortællinger, mens. Lars Hannibal udfører smukke “guitar highlights”. Så er der også den uforudsigelige del af arrangementet, hvor de to kunstnere har samtaler om de aktuelle emner, der optager dem inden for kunst og kultur. Samt Ghitas refleksioner over sin lange karriere og sine roller inden for film, TV og teater – eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt liv.

Vil man deltage, tilmelder mig sig via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Pris 275.-som er inkl. tapas, et glas vin og underholdning. Der er rabat til medlemmer af Biblioteksklubben og Foreningen Norden.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
2. april
Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Sted

Kalundborg Hallen
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier