Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

No More Jacks kommer til Kalundborg

maj 21 20:00

Kalundborg Hallerne danner rammen om Rossen, Lohmann, Asholt og Heick’s forrygende show den 21. maj med Peder Kragerups syv mands store orkester, og mon ikke Keld Heick også tager sin guitar med.

Landet over har No More Jacks fyldt koncertsteder i den mindre udgave, og showet i Kalundborg bliver med det STORE udtræk på i alt 11 mand på scenen inkl. De fire musikalske Musketerer Rossen, Lohmann, Asholt og Heick. Ti års samarbejde på scenen og ti års musikalsk venskab er det blevet til.

Du kan købe billetter her eller hos Punkt1 i Kalundborg.

Tapas kan tilkøbes ved at ringe til Hallens restaurant på tlf. 59515011.

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964, men deres musik lever videre, og det samme gør musikken fra dengang. Har man oplevet Rossen, Lohmann, Heick og Asholt i deres sprudlende hyldest til Four Jacks, så kan man denne gang glæde sig til at synge og gynge med på numre som “To mennesker på en strand”, “Susanne, Birgitte og Hanne”, “Tag med ud å fisk” og mange, mange andre ørehængere fra 60’erne og 70’erne.

– Vi har taget de store hits under kærlig behandling og i selskab med kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer, kommer vi til at lette taget i Kalundborg hallerne. I det nye show vil vi også gerne give vores dejlige publikum en masse muligheder for at synge med. Publikum får en fantastisk aften i Kalundborg hallerne, hvor vi kommer med det store show og måske også har fået en tur ned af mindernes allé, som forhåbenligt bringer smilet frem, fortæller Jesper Lohman.

Detaljer

Dato:
maj 21
Tidspunkt:
20:00

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Maps