Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød Pernille Højmark

19. september 2018 19:00

Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker har i samarbejde inviteret Pernille Højmark til Ubby Forsamlingshus onsdag d. 19. september. Dørene åbnes kl. 18.00 hvor Hvidebæk Lokalråd serverer stegt flæsk med persillesovs.

Kl. 19.00 går Pernille Højmark på scenen og tager tilhørerne med på en rejse igennem sit liv.

PR foto

Pernille Højmark pakkede kufferten i 2013 og rejste til Buenos Aires for at finde varmen og ikke mindst lykken igen efter sin skilsmisse. Det blev en tur, hvor Pernille forsøgte at forstå sig selv bedre. En proces, der tog hende tilbage til sin barndom og ungdommen med druk, fest, kærlighed og svigt. Foredraget fortæller historien om en rejse, der gik andre veje end forventet, en spændingsfyldt, ufiltreret, livsglad og hjertegribende beretning om den kendte sanger og skuespillers unge år. Pernille Højmark rammer med sine foredrag et bredt publikum, taler ofte for fyldte sale, og når helt ud på stolesæderne med sin folkelighed og underholdende person.

Kalundborg biblioteker har igennem en årrække samarbejdet med Hvidebæk omkring planlægning og udvikling af arrangementer på Ubby bibliotek og forsamlingshus. Bl.a. familiedage, dyredage og foredrag med fællesspisninger.

“Ved at Kalundborg biblioteker samarbejder med Hvidebæk Lokalråd, har vi fået skabt en række unikke arrangementer i Ubby bibliotek- og forsamlingshus. Vi er stor af beundring for det arbejde Lokalrådet yder for deres lokalområde, og som er medvirkende til at store navne som Pernille Højmark finder vej til Ubby”.

Vil man have fat i en billet til arrangementet med Pernille Højmark, kan de købes via kalundborgbib.dk eller ved Kalundborg biblioteker.

Billetter koster 125,- kr. for foredraget, og 185,- kr. for spisning inkl. foredrag.

Som medlem af Hvidebæk Lokalråd eller Biblioteksklubben gives rabat.

Foredraget er støttet af Statens Kunstfond.

Detaljer

Dato:
19. september 2018
Tidspunkt:
19:00

Sted

Ubby Kultur- og Forsamlingshus
Hovedgaden 19
Ubby, 4490 Danmark
+ Google Map