Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Michael Learns To Rock

24. oktober 2018 20:00

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

“Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter “….vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år.

Danmarksturnén 2018 bringer MLTR rundt til alle dele af Danmark, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.

Køb billet her. 

Michael Learns to Rock

Detaljer

Dato:
24. oktober 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

Kino Den Blå Engel
Vænget 4
Kalundborg, 4400
+ Google Maps
Telefon:
59511650
Hjemmeside:
http://www.kino-kalundborg.dk/