Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Martins historie

maj 17 19:00 - 20:30

Martin Christensen var en del af fællesskabet i og omkring Tømmerup Præstegård. Nu holder han foredrag i Kalundborg, under titlen “Martins historie”.

I 2004 kom en præst til Tømmerup kirke, som formåede at tryllebinde ikke bare sognet, men hele byen og kommunen. Han var en ungdommelig præst, som havde en evne til at forføre alle, der var omkring ham, og alle var dybt betaget af denne mand, som tydeligt skilte sig ud. Martin var en del af fællesskabet i præstegården i mere end 9 år. Han troede, at præsten var hans bedste ven. Men virkeligheden viste sig at være en helt anden.

PR-foto

Martin har brugt rigtig mange timer, dage, år på at reflektere over de ting, der er sket, de ting, der blev sagt, og på at nå til det sted, hvor han er i dag. Et sted, hvor dagligdagen ikke er tynget af fortiden, og hvor tingene hænger sammen.

Martin har deltaget i programmer på TV2 om “Præstens Dobbeltliv”, og har tillige holdt foredrag med Lisbeth Zornig om overgreb på børn, og han har selv henvendt sig til Kalundborg Biblioteker, da han ønskede at holde foredrag om sin historie i Kalundborg.

Martin siger selv: “Alt den refleksion har udmundet sig i dette foredrag, et foredrag, hvor jeg vil sætte ord på de ting, som jeg er gået i gennem, mine tanker, og hvordan jeg har lært at acceptere og leve med de ting, som er sket.”.

Foredraget vil ikke kun komme ind på Martins egen historie, men i lige så høj grad indeholde faktuelle oplysninger om overgreb på børn, hvordan man opdager et overgreb, og hvad man kan gøre.

Foredraget finder sted torsdag d. 17. maj kl. 19.00-20.30 i Kalundborg Hallen, indgang fra Munkesøgade 3.

Ønskes billetter, købes de for 50,- kr. via www.kalundborgbib.dk eller ved personligt fremmøde på et af Kalundborg Biblioteker. Billetten er inkl. foredrag og kaffe/the og kage, som serveres i pausen. Der vil også være mulighed for køb af vand mm. Efter foredraget svarer Martin på spørgsmål.

Detaljer

Dato:
maj 17
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Map