Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST! Koncert med Astrid Engberg

juni 9 16:00

Koncerten er desværre blevet aflyst.

I pinsen åbner Herdis Gregersen sit billedunivers med værker fra de sidste 20 år. Det sker i forbindelse med Kunst i Pinsen. Søndag den 9. juni kl. 16 kan du også komme med til en koncert med Astrid Engberg hos Herdis.

Koncerten er støttet af Kalundborg Kommunes Kultur – og Fritidsudvalg.

Astrid Engberg er sangerinde og komponist, og har Anders Bo Eriksen med som multimusiker. Denne søndag fremfører de et projekt ”Snestorm”, som er et forberedt improviseret musikstykke.
Musikken er inspireret af natur, mennesker, lyd og stilhed. Musikgenren er en blanding af soul, jazz og folkemusik.

Astrid Engberg er rigtig på dette forår, og de musikere netop har givet koncert på Spotfestival i Århus. Efter koncerten stod der følgende om Astrid Engberg: Dansk født sanger, komponist, producer og dj Astrid Engberg sætter sin egen unikke twist på moderne soul. Med indflydelse af en myriade af genrer skaber Engberg soniske landskaber, der både har grund i de skandinaviske rødder og hendes mange rejser.

Lige nu tilføjer hun den sidste finish på sit nye album, hvor hun præsenterer det nye materiale sammen med multiinstrumentalisten Anders Bo Eriksen.

De to spillede fornylig på den sorte plads på Nørrebro i forbindelse med 48 timers kulturfestival, hvor et særligt nummer om branden i Notre Dame gjorde særligt indtryk. De spiller også på Heartland slut maj og på Strøm Live i august for bare at nævne nogle af deres kommende arrangementer. Så glæd dig til at opleve dem i Kalundborg!

Detaljer

Dato:
juni 9
Tidspunkt:
16:00

Sted

Strandvejen 19
Strandvejen 19
Gørlev, 4281 Danmark
+ Google Maps