Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til fest med Dansktoppen

januar 22 18:00

Oplev en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner, når der bydes op til fest i Gl. Svebølle Forsamlingshus.

Som en hyldest til Dansktoppen har Lotte Riisholt sammensat showet ”Kom med til fest”. Dørene åbnes den 22. januar kl. 18 til fællesspisning, hvor menuen vil være forloren hare med tilbehør, og kl. 19.30 går Lotte Riisholt på scenen.

Her kan publikum opleve Lottes flotte stemme, glimt i øjet og humørfyldte væsen i en musikalsk fest, hvor publikum kan nynne, synge (eller måske tage en dans) til en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner som: Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, John Mogensen, Keld & The Donkeys, Grethe Ingmann, Johnny Reimar, Birgit Lystager, Susanne Lana, Ulla Pia, Annette Klingenberg – og selvfølgelig Lotte Riisholt selv!

Lotte Riisholt er bestemt ikke noget ubeskrevet blad på den danske musikscene. Første gang hun gjorde sig bemærket var i 1976, hvor hun deltog i Ekstra Bladets Pladechance og på stedet blev tilbudt en pladekontrakt hos pladeselskabet EMI. Lotte Riisholt er i dag en professionel sangerinde, der blandt andet er kendt fra radio og TV-shows, oftest på lokalradiostationer og TV Charlie, men også TV-shows i Tyskland har hun på CV’et.

Lotte Riisholt har gennem sin 40 årige karriere cementeret sig som én af Dansktoppens bedste sangerinder. Gennem årene er det blevet til masser af Dansktop-hits, og som et bevis på Holbæk sangerindens store kvaliteter, fulgte nomineringen som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved ”Dansktop Prisen 2016” i Jyske Bank Boxen.

Billetter
Billetter bestilles direkte hos Gl. Svebølle Forsamlingshus via telefon eller SMS på nr.: 25 80 07 01. Frist er den 18/1. Det koster 150,- for både spisning og musik. Ønskes kun musikunderholdning er prisen kun 80,- kr.

Der vil være salg af drikkevarer hele aftenen. For dem der har betalt for fællesspisning, er kaffe og kage med i prisen. Er man kun med til underholdningen, kan kaffe og kage købes.

Læs mere om Gl. Svebølle Forsamlingshus her.

Detaljer

Dato:
januar 22
Tidspunkt:
18:00

Sted

Gl. Svebølle Forsamlingshus
Gl. Svebøllevej 18
Svebølle, 4470
+ Google Map